TPS selkä seinää vasten sunnuntaina – ”Sunnuntaina pelaamme tähän saakka kevään parhaan pelimme”

TPS selkä seinää vasten sunnuntaina – ”Sunnuntaina pelaamme tähän saakka kevään parhaan pelimme”

Neljä ensimmäistä välieräkamppailua on takana ja TPS on finaalipaikan osalta tiukassa tilanteessa sunnuntaina Oilersin johtaessa voitoin 3-1. Sunnuntaina vain voitto pitää mestaruusunelman hengissä – hanskoja TPS-leirissä ei kuitenkaan ole lyöty tiskiin. 

TPS-paidassa kaudella 2010-2011 debytoinut ja monenlaisia tilanteita mustavalkoisissa kokenut Janne Nurminen summaa edellistä ottelua.

– Yrityksen puutteesta ei missään nimessä voi syyttää. Eka ja kolmas erä perjantaina hyvää tekemistä, mutta toinen erä täysi katastrofi. Siinä jäähyiltiin ja mentiin kaverin pillin mukaan. Oilers on täynnä taitavia pelureita ja tähän saakka tässä sarjassa on tarjottu heille liikaa apuja onnistumisiin.  
TPS on ollut Oilers-sarjassa vieraskentällä sitkeä vastustaja, vaikka turkulaisleirissä uskotaan että parempaankin pitäisi pystyä.
– Yritetään olla toki vaikeasti voitettavia aina, pelataan sitten vieraissa tai kotona. Vierasmatkoilla ehkä löytynyt sopiva rentous levottomien bussimatkojen avustuksella.
– Pelien sisällä ollaan usein nurkkaan ajettuna näytetty parasta osaamistamme. Nyt ollaan ottelusarjan suhteen veitsi kurkulla ja olen aivan varma, että sunnuntaina pelaamme tähän saakka kevään parhaan pelimme. Siitä on sitten hyvää jatkaa tiistaina Turussa, Nurminen linjaa.
Oilers-TPS su 28.3. klo 16.00