TPS salibandyn superpäivä kruunaa hiihtolomaviikon

TPS salibandyn superpäivä kruunaa hiihtolomaviikon

Lauantaina Kupittaan palloiluhallissa pelataan naisten ja miesten liigaa sekä A-poikien SM-sarjaa.

TPS:n miesten joukkue kohtaa omassa ottelussaan sarjanousija SB Welhot Kuopiosta. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa marraskuun puolivälissä Kuopiossa kotijoukkue veti pidemmän korren ollen parempi maalein 8-3. Avauserän jälkeen tilanne oli vielä 2-1, mutta Welhot paketoi pelin naputtamalla kolme maalia reilussa kahdessa minuutissa.

TPS on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä, eli matkalla pudotuspeleihin. Yhdeksäntenä oleva LASB on jäänyt turkulaisista kahdeksan pistettä ja kummallakin joukkueella on jäljellä enää neljä peliä. Näin ollen TPS:lle riittää pudotuspelipaikan varmistamiseen yksi piste jäljellä olevista peleistä.

Mutta panosta riittää myös korkeampiin sijoituksiin ja kotiedun saavuttamiseen. Neljäntenä oleva Happee on kolme pistettä turkulaisten edellä.

Lauantaina Kupittaalla nähdään varmasti tiukka taistelu pisteistä, sillä Welhoillakin riittää panosta. Tällä hetkellä joukkue on säilyttämässä sarjapaikkansa suoraan, mutta Koovee vaanii kolmen pisteen päässä.

Fanseat näyttää naisten ja miesten ottelut suorana. Lähetys naisten ottelusta Classicia vastaan alkaa klo 12.45 ja miesten ottelusta 15.45. A-poikien ottelu on nähtävissä suorana Youtubessa.

Vierasjoukkue SB Welhot

Salibandyliigan tilastot

header_logo.png
Lippujen hinnat ovelta:
    • Aikuiset 12 € (aikuiset S-Etukortilla 10 €),
    • Erikoisliput (työttömät, eläkeläiset, opiskelijat) 6 €
    • Lapset (7-16-vuotiaat) 4 €