TPS Salibandyn kausikortti lainattavissa Turun kirjastosta

TPS Salibandyn kausikortti lainattavissa Turun kirjastosta

Korisliigaseura Helsinki Seagulls julkaisi viime viikolla uuden yhteistyökonseptin Töölön kirjaston kanssa eli kirjastosta voi lainata Seagullsien kausikortteja. TPS Salibandy tuo saman konseptin nyt myös Turkuun eli Turun kirjastosta on lainattavissa TPS:n kausikortteja miesten Salibandyliigan runkosarjan kotiotteluihin.

TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio jakaa kiitosta ilomielin Seagullsien suuntaan ideasta.

– Suorastaan mahtava idea Seagullsilta! Kausikorttien tuominen lainattavaksi kirjastosta on hieno tapa tuoda uusia katsojia lajin pariin ja samalla tukea myös korkealaatuista turkulaista kirjastokulttuuria, Autio hehkuttaa.

– Seagulls näki myös idean leviämisen positiivisena asiana, joten laitoimme nopeasti rattaat pyörimään. Kausikortit ovat lainattavissa kirjastosta jo tämän illan TPS-LASB-otteluun.

Turun kaupunginkirjaston kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula ei tarvinnut vakuuttelua idean tuomiseksi käytäntöön myös Turussa.

– Kysyimme viikonloppuna Turun kirjamessuilla asiakkailtamme että, mitä uutta he kirjastosta haluaisivat lainata. Joukosta nousi yksi ehdotus, jossa toivottiin kausikortteja urheilutapahtumiin. Tämä toive toteutuu nyt heti. Aika hienoa, Pilppula ihastelee ja jatkaa, että toivottavasti kynnys osallistua urheilutapahtumiin madaltuu tätä kautta.

Kausikortit ovat lainattavissa Turun pääkirjastosta.  Kausikortteja voi lainata vain kerran kauden aikana, eikä niitä voi varata.