TPS Salibandy reagoi koronan tuomiin haasteisiin

TPS Salibandy reagoi koronan tuomiin haasteisiin

TPS Salibandy ry on jatkanut organisaation kehittämisprosessiaan myös korona-aikana. Seuran hallituksen ja operatiivisen puolen tavoitteena on ollut toisaalta sopeutua alati muuttuvaan koronatilanteeseen, mutta myös asetella seuran tulevaisuuden kehittämiseksi sopivia askelmerkkejä.

Muutoksilla TPS Salibandy sopeuttaa toimintaansa pitkittyneen koronapandemian aiheuttamien taloushaasteiden takia. Konkreettisia toimenpiteitä on toiminnanjohtaja Toni Aution työsuhteen muuttaminen osa-aikaiseksi ja talouspäällikkö Ulla Ojaranta siirtyminen tekemään töitä puolipäiväisesti. Tämän lisäksi TPS Salibandy ry:n työntekijöille on kevään aikana tiedossa myös lomautuksia.

Seuran puheenjohtaja Kalle Hirvisuo on harmissaan raskaista päätöksistä, mutta näkee valoa tunnelin päässä ja toivoo muutosten olevan lyhytaikaisia.

– Olemme pystyneet haasteista huolimatta pitämään toimintaamme vähintäänkin kohtuullisen hyvällä tasolla niin junioreiden kuin aikuis- ja edustusjoukkueidemmekin osalta. Jo tehdyistä sopeutuksista huolimatta koronapandemia on aiheuttanut valtavan määrän tulomenetyksiä ja toistaiseksi elämme epävarmuudessa myös tämän kevään osalta.

– Vaikka nyt tehtävät osa-aikaistamiset tehdään yhteisymmärryksessä heidän kanssaan, niin kyseessä on erittäin raskas, mutta pakollinen toimenpide. Isossa kuvassa kannamme kuitenkin huolta toiminnanjatkuvuudesta ja haluamme reagoida riittävän ajoissa sekä toimia yhdistyksen kannalta vastuullisesti.

– TPS Salibandy ry on ennenkin selvinnyt vaikeuksista ja tulee selviämään nytkin, päättää puheenjohtaja Hirvisuo.

Koko urheiluseurakentän yhteisistä haasteista huolimatta TPS Salibandy ry katsoo positiivisesti tulevaisuuteen. Seuran tavoitteena on ylläpitää toiminnan korkeaa laatua lapsista ja nuorista aina huippu-urheiluun saakka.

– Osa-aikaisuus tuo taatusti haasteita kokonaisuuden hallintaan, mutta onneksi apunani on toimistolla ammattitaitoinen porukka ja erittäin sitoutunut seurayhteisö. Näiden voimin uskon, että pystymme selvittämään haastavan alkuvuoden ja pelaamme pitkälle kevääseen entistä vahvempana, Autio kommentoi.

Aution ja Ojarannan työsuhteiden muutoksen myötä toimiston työnkuvia järjestetään osin uudelleen. Muutoksista tiedotetaan lähiviikkojen aikana.