TPS Salibandy ja Intersport Hansa jatkavat yhteistyötään

TPS Salibandy ja Intersport Hansa jatkavat yhteistyötään

TPS Salibandy ja Intersport Hansa jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2023–2024. Yhteistyösopimus on yksivuotinen ja osapuolet jatkavat keskustelua pidemmästä jatkosta käynnissä olevien pudotuspelien ja kauden päättymisen jälkeen.

TPS Salibandy ja Intersport Hansa ovat tehneet yhteistyötä jo vuosia ja uuden sopimuksen myötä näin on myös uuden kauppiaan kanssa.

TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Matti Mäkelä on tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta

”Hienoa, että molemmilla osapuolilla oli halu jatkaa kimpassa ja ensi kaudelle onkin jo monia suuntaviivoja toiminnan kehittämiseksi ja syventämiseksi. Adidas ja Fat Pipe jatkavat luonnollisesti meidän varustepuolen toimittajinamme.”

 

Yhteistyön jatkuminen oli positiivinen uutinen myös Intersport Hansan uudelle kauppiaalle Teemu ja Maria Holmalle

”Olemme erittäin iloisia, että neuvotteluiden lopputulemana oli molemmin puolinen halu jatkaa yhteistyötä. Molemmilla osapuolilla on vahva halu kehittää yhteistyötä entisestään ja konkreettisia toimia on jo sovittu tulevalle kaudelle yhteistyön syventämiseksi. Seurakauppa ja sen vahvistaminen tukee liikeideaamme ja pystymme samalla tukemaan paikallisia seuroja ja liikuttajia. Tulemme tekemään kaikkemme, että palvelutasomme seuran jäsenistölle on parasta mahdollista. Tervetuloa uudistuneeseen Intersport Turku Hansaan!”

 

TPS Salibandy kiittää Intersport Hansaa luottamuksesta ja toivottaa onnea sekä menestystä uudelle kauppiaalle!