TPS saalistaa jatkopaikkaa keskiviikkona

TPS saalistaa jatkopaikkaa keskiviikkona

TPS:n miehet kohtaa keskiviikkona Suomen Cupin puolivälierässä Jyväskyläläisen Happeen. Joukkueet ovat F-liigan taulukossa peräkkäisillä sijoilla Happeen ollessa toisena ja TPS kolmantena.

Viime viikolla liigapelissä LASB katkaisi Happeen yhdeksän pelin voittoputken, kun taas TPS:n voittoputki on venynyt jo kymmenen ottelun mittaiseksi. Nyt nämä hyvässä vireessä olevat joukkueet taistelee Suomen Cupin jatkopaikasta keskiviikkona Kupittaalla. Ottelusta odotetaan tiukkaa vääntöä, mutta TPS ottaa tämän haasteen vastaan mielellään.

”Happee on erittäin mieluinen vastustaja, kovia pelejä ja ottelusarjoja ollaan päästy pelaamaan hirvirytkettä vastaan. Heillä on ollut onnistunut alkukausi, joten eiköhän ole yleisölle tarjolla vauhtia ja vaarallisia tilanteita”, kertoo TPS:n hyökkääjä Ville Hirvisuo.

”Matsiin lähdetään tottakai hyvillä mielin. Meidän peli on saatu oikeille raiteille alkukauden yskähtelyn jälkeen. Erityisen hienoa olisi päästä pelaamaan finaalitapahtumaan tammikuun alussa Turkuun”, Hirvisuo lopettaa.

***

Lounais-Suomen Avin tuoreen päätöksen mukaisesti yli 50 hengen yleisötilaisuuksiin kohdistuu rajoituksia 16. joulukuuta asti. TPS Salibandy ottaa koronapassin käyttöön salibandyn F-liigan ja Suomen Cupin kotiotteluissa Kupittaan Palloiluhallissa. Tällä toimenpiteellä pyritään mahdollistamaan turvallinen ja vastuullinen ottelutapahtuma TPS:n kotiotteluissa jatkossakin.

Lue lisää koronapassikäytännöistä TPS:n otteluissa.

***