TPS raastoi väkisin voiton jatkoajalla – ”Kaks ukkoa otti muun porukan reppariin”

TPS raastoi väkisin voiton jatkoajalla – ”Kaks ukkoa otti muun porukan reppariin”

Kaksi ensimmäistä ottelua hieman telineisiin jäänyt TPS-ryhmä saapui Tapiolaan keskiviikkona huomattavasti nälkäisemmällä ilmeellä. Huikean jännittävä ottelu eteni vuorotahtiin, mutta jälleen näytti aavistuksen pahalta, kun Oilers kiilasi edelle reilu viisi minuuttia ennen loppua ja puolusti sitkeästi johtoaan. TPS tuli kuitenkin 29 sekuntia ennen täyttä peliaikaa tasoihin ja Mikko Hautaniemen pysäytti jatkoajalla kellot lukemiin 72.13 ja huipputärkeä avausvoitto lähti joukkueen mukana Turkuun lukemin 4-5 ja. (2-1, 0-1, 2-2. Ottelusarja muuttuu lukemiin 2-1 ja perjantaina pallo isketään keskelle Turussa.

Päävalmentaja Janne Kainulainen katsoi TPS:n parantaneen otettaan.

– Parin ohipelin jälkeen päästiin tänään vähän paremmin pelin rytmiin kiinni ja latinki alkoi olla ajoittain sellainen, jollainen näissä peleissä tarvitsee ollakin. Pitää taas parantaa perjantaille, jotta voitto napataan.

Otteluennakossa isoa tasonnostoa peräänkuuluttanut joukkueen kapteeni Miko Kailiala katsoi niinikään TPS:n petranneen, mutta haluaa nähdä vielä enemmän.

– Tänään oltiin jo yhtä tasoa parempia kun kaksi ekaa peliä, mutta paljon on pankissa vielä. Se pitää nyt vaan puristaa sieltä irti ja uskon vahvasti että sen myös teemme.

– Sen verran vielä nostettava muutamaa yksilöä esiin, että tänäänkään ei ois voittoa irronnut ilman tolppien välissä maagista ottelua pelannutta Hanski (Oskari) Fäldeniä, eikä kommodori- (Mikko) Hautaniemeä. Nämä kaks ukkoa otti muun porukan reppariin ja päätti että tänään voitetaan. Heidän esimerkkiänsä lähetään me muut seuraamaan. Mahtavia miehiä molemmat!

[envira-gallery id=”10913″]