TPS pelaa maanantaina pronssisista mitaleista – ”Annan kaikkeni jokaisessa ottelussa jossa saan pukea mustavalkoista päälle”

TPS pelaa maanantaina pronssisista mitaleista – ”Annan kaikkeni jokaisessa ottelussa jossa saan pukea mustavalkoista päälle”

TPS:n välieräsarja Oilersia vastaan päättyi rankkaan pettymykseen, kun espoolaisryhmä vei kuudennen välieräkamppailun Turussa jatkoajalla ja sen myötä koko välieräsarjan lukemin 4-2. Muutaman päivän ajan haavojaan nuolleelle TPS-ryhmälle avautuu vielä 2. pääsiäispäivänä mahdollisuus napata seurahistorian toinen aikuisten mitali kevään 2019 hopean rinnalle. 

TPS:n ykköskentän keskellä hyökkäävä ja erinomaisen kauden pelannut Ville Hirvisuo myöntää, että välierätappio oli suuri takaisku.

– Tappio välierissä tottakai iso pettymys koko joukkueelle, sillä tähtäimessä oli meillä kaikilla Suomen mestaruus. Välieräsarja kaatui mielestäni varsinkin ottelusarjan kahteen ensimmäiseen peliin, joissa olimme todellinen lammaslauma. Ryhtiliike tapahtui liian myöhään ja Oilers oli parempi ja ansaitsi finaalipaikkansa.

Pronssipeliin latautuminen ei aina ole pettymyksen jälkeen helppoa, mutta Hirvisuo uskoo että TPS on maanantaina valmis.

Henkilökohtaisesti olen niin kilpailuhenkinen sekä huono häviäjä, että annan varmasti kaikkeni jokaisessa ottelussa jossa saan pukea mustavalkoista päälle. Minulla itselläni ei löydy kaapista yhtään mitalia, joten pronssi kiinnostaa ehdottomasti.