TPS palasi vahvalla esityksellä voittojen tielle

TPS iski kolmannen kerran tällä kaudella kymmenen maalia taululle ja voitti hyvän 60 minuuttisen päätteeksi Welhot 10-2 (3-1, 3-0, 4-1). Otteluun erittäin hyvin sisään tullut TPS iski kaksi maalia ensimmäisen kahden minuutin aikana eikä päästänyt Welhoja enää ottelussa lähemmäksi.

Laajalla rintamalla ottelussa onnistunut TPS laittoi kymmenen maalin lisäksi erinomaisesti vastustajan maalilla torjuneen Roni Tuonosen venymään 28 kertaa pallon eteen. Ketsuppipulloefektiä toivonut päävalmentaja Janne Kainulainen saattoikin olla varsin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

”Hyvä ja raikas 60 minuuttia meiltä. Oltiin henkisesti läsnä. Uskallettiin olla rohkeita oikeissa paikoissa pallon kanssa ja puolustuspelaaminen oli jälleen timanttia. Erikoistilanteissa oltiin tänään myös erittäin hyviä. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja toivottavasti ketsuppipullo on nyt auki jatkoa silmällä pitäen!”

Illan positiivisimmasta suorituksesta vastannut Toni Salminen oli muikeana voitetun pelin jälkeen.

”Todella mukava peli pelata rennolla fiiliksellä. Peliin valmistautuminen oli vähän erilainen kolmen tappion jälkeen ja kaikki kentät meni aivan uusiksi. Toi kyllä aika paljon energiaa ja eri variaatioita kentällisiin ja rennompaa tekemistä. Itselle onnistunut ja rento peli ja mukava päästä vihdoin kokeilemaan ylivoimaa – ja huikea saada onnistumisia. Jäähyn jälkeen tietty namupassi Temppareistakin tutulta Jepeltä läpiajoon. Nyt on pari viikkoa taukoa peleistä ja koitetaan saada ehjät treeniviikot alle ennen seuraavaa matsia!”