TPS palasi heti voittojen tielle – ”Kasvettiin pelin aikana ja palattiin heti voittokantaan!”

TPS palasi heti voittojen tielle miesten F-liigassa, kun Westend Indians kaatui vaiherikkaan ottelun jälkeen 5-7.

Ottelun avausmaalia saatiin odotella reilut neljä ja puoli minuuttia ennen kuin Olli Laine iski Palloseuran johtoon. Seuraavan puolentoista minuutin aikana tapahtui melko nopeaan tahtiin. Ensin Indians nousi tasoihin, 23 sekuntia myöhemmin Mikko Hautaniemi iski mustavalkoiset taas johtoon ja vain 16 sekuntia myöhemmin peli oli jälleen tasan. Indians osui vielä kertaalleen avauserän lopussa ja tauolle mentiin kotijoukkueen johdossa.

Indians siirtyi toisen erän alussa kahden maalin karkumatkalle, mutta Miko Kailiala ja Joonas Koskinen nostivat TPS:n taas rinnalle ja Hautaniemen osuessa vielä kahdesti päätöserään lähdettiin lukemien ollessa 4-6. Kolmannessa erässä molemmat pääsivät hakemaan maalia rankkarista, mutta vain kotijoukkue onnistui omassa yrityksessään ja ottelun loppuun lähdettiin maalin johtoasemassa. Espoolaiset lähtivät hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia, mutta 57 sekuntia ennen loppua Waltteri Vesterinen viimeisteli loppulukemat 5-7 tyhjään maaliin.

”- Tämän ottelun voisi tiivistää siihen, että kasvettiin hyvin ottelun aikana. Indians on vastustaja, joka tykkää pitää palloa ja avauserän jälkeen kävimme kopissa läpi omia puutteitamme ja sitä, mitä meidän täytyy parantaa ottelun edetessä. Kuten sanoin, osatiin kasvaa ja kehittää peliä koko ajan parempaan suuntaan ja saatiin siitä palkinnoksi tärkeät kolme pistettä ja palasimme heti voittokantaan.”