TPS palaa karanteenista – ”Puolustus minttiin ja voitto kotiin!”

TPS palaa karanteenista – ”Puolustus minttiin ja voitto kotiin!”

TPS palaa tositoimiin karanteenin jäljiltä viikonloppuna ja heti kahden ottelun rypistyksellä. Lauantaina joukkue matkaa vielä nollakerhossa perää pitävän Welhot ja sunnuntaina Kupittaalle saapuu OLS. 

Miesten päävalmentaja Janne Kainulainen katsoo, että TPS on käyttänyt pienen pakollisen tauon hyvin.

Kiva päästä taas pienen tauon jälkeen pelaamaan. Karanteenin aikana katseltiin porukalla videoita ja nyt on saatu ehjä reeniviikko vedettyä näiden asioiden äärellä. Nälkää ja kiimaa joukkueesta löytyy!

Lauantaina vastustaja Welhot on Kainulaiselle tuttu – ja tuottanut TPS:lle erityisesti Kuopiossa paljon harmaita hiuksia. TPS ei anna Kainulaisen mukaan Welhojen tämän hetken heikon startin vaikuttaa omaan valmistautumiseensa.

Kuopio ei ole ollut liigatasolla kiva paikka Tepsille. Tuloksena kolmesta ottelusta vain yksi voitto. Voittoon tarvitaan lauantaina iso työmäärä, varsinkin puolustuspäähän.

Sunnuntaina TPS saa vieraita pohjoisesta, kun OLS saapuu testaamaan TPS:n vireen.

Sunnuntaina pitkästä aikaa kotiyleisön eteen. OLS on todella vahva pallollinen joukkue ja pelaa kaunista salibandyä. Viime kaudella saatiin oululaiset pidettyä nollilla, joten jatketaan samaa teemaa, eli puolustus minttiin ja voitto kotiin!

Welhot-TPS la 31.10. klo 18.00
TPS-OLS su 1.11. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli (LIPUT)