TPS palaa joululomalta keskiviikkona – “Välillä tuntuu, että nuori kirahvi etsii koordinaatiota”

TPS palaa joululomalta keskiviikkona – “Välillä tuntuu, että nuori kirahvi etsii koordinaatiota”
Kuva: Juha Käenmäki

TPS palaa joululomalta ja kohtaa loppiaispelissä Kupittaan palloiluhallissa nuorentuneen SPV:n. Hieman epätasaisesti kauden aikana esiintynyt seinäjokelaisryhmä esiintyi viikonloppuna erittäin vahvasti Classicin vieraana ja taipui vasta voittolaukauskilpailussa. Joukkueiden kauden ensimmäinen ja värikäs kohtaaminen päättyi TPS:n 8-11 vierasvoittoon ja väriä piisannee myös loppiaisena. 

TPS:n alkukauden toiseksi tehokkaimpana pelaajana on häärinyt Mikko Hautaniemi. 15 pelissä tehot 15+11=26 iskenyt Hauta näkee, että joulutauko tuli hyvään saumaan. 

Joulutauko on henkilökohtaisesti vietetty erittäin levollisin mielin ja fyysisesti peruskunnon merkeissä. Tällaisena poikkeuskautena pieni lepo on kuitenkin tehnyt erittäin hyvää. Hyvä kun saadaan ekaan peliin tauon jälkeen SPV. He ovat aina olleet haastava vastustaja ja usein vääntö ollut hurjaa. 

Vaikka Hautaniemi on keikkunut koko ajan TPS:n pistetilaston kärkipaikoilla, mies itse odottaa esityksiinsä ennen kaikkea tasaisuutta. Myös joukkueen esityksissä Hauta näkee parannettavaa.

– Oma alkukausi on ollut erittäin epätasainen. Välillä tuntuu, että on pysäyttämätön ja välillä tuntuu, että nuori kirahvi etsii koordinaatiota. Joukkueena olemme pelanneet rutinoituneesti ja meillä ei ole ainuttakaan ehjää peliä. Muutenkaan emme ole pelanneet mitenkään erityisen hyvin. Kevätkaudella pitää työstää tasaisuutta ja tilkitä pikkuhiljaa myös omaa päätä. 

Ottelu pelataan ilman yleisöä ja se näkyy Ruutu+ -palvelusta. 

TPS-SPV ke 6.1. klo 17.00