TPS päättää syyskautensa EräViikinkejä vastaan – “Aiomme olla tehokkaita”

TPS päättää syyskautensa EräViikinkejä vastaan – “Aiomme olla tehokkaita”

TPS:n todellinen härkäviikko – neljä peliä kuuteen päivään – ja syyskausi saa päätöksensä keskiviikkona EräViikinkien vieraana. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran syyskuun lopussa Kupittaalla, jolloin ErVi karkasi 1-4 johtoon ennen kuin TPS sai pakkansa kasaan ja kiri pelin tasoihin. ErVi haki kuitenkin lopulta kolme pistettä osumalla viimeisen kympin aikana kertaalleen. 

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen korostaa joukkueen henkisen kasvun merkitystä.

“Peli on asettunut pikku hiljaa uomiinsa ja tulos on seurannut sitä myöten perässä. Olemme kasvaneet joukkueena henkisesti, joten Vantaalla on oiva tilaisuus päättää syyskausi voittoon.”

Kainulainen: ”Olemme kasvaneet joukkueena henkisesti” © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

EräViikingit on pelannut erinomaisen syyskauden kokeneen ykköskenttänsä johdolla. Kun samalla joukkueen omien nuorten kehitys on jatkunut positiivisena, ei ErVin suoritusta voida pitää suurena yllätyksenä.

“EräViikingit on pelannut tasaisen alkukauden ja on ansaitusti sarjan kärkikastissa. Joukkueesta löytyy sarjan yksi parhaista maalivahdeista ja ykköskentän takana riittää tehopistepotentiaalia jokaiseen kolmeen kenttään. Ensimmäisessä kohtaamisessamme ErVi puolusti tiiviisti ja kärsivällisesti, joten keskiviikkona korostuu pelissämme oikeanlainen pallovastuu ja röyhkeys hyökkäyspäässä oikeassa suhteessa. Emme halua, että peli vaan näyttää kivalta, vaan aiomme olla myös tehokkaita”, Kainulainen päättää.

EräViikingit-TPS ke 18.12. klo 18.30, Energia Areena