TPS päättää harjoitusottelukautensa perjantaina – vastassa KrP

TPS päättää harjoitusottelukautensa perjantaina – vastassa KrP

TPS:n miesten edustusjoukkue päättää harjoitusottelukautensa perjantaina Kupittaalla klo 18.30, kun se saa vastaansa toistamiseen Nokian KrP:n. Ensimmäisessä keskinäisessä harjoituspelissä puntit tasattiin 10-10 lukemin, nyt molempien joukkueiden toiveissa lienee astetta tasapainoisempi esitys. TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen tiivistää ottelun tavoitteet:

”Perjantaina keskitytään edelleen pääasiassa pallolliseen tekemiseen. Meidän tulee olla aktiivisia, kun on sen paikka, mutta osattava myös hallita rytmiä tilanteiden vaatimalla tasolla. Puolustuspelaamiseen on löydettävä taas perinteinen tepsiläisyys, niin pallolla kuin pallottomana. Meidän tulee olla ilkeä vastustaja. Keskittymisen tulee olla jo samanlainen kuin viikon päästä alkavissa tosipeleissä.”

Samaan aikaan toisaalla eli Leaf Areenalla, TPS:n naiset viimeistelevät pelivireensä kovimmalla mahdollisella mittarilla, kun Tepsistä tuttu Aki Vilander marssittaa mestarisuosikkinsa SB Pron TPS:n vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18.00, molempiin peleihin on vapaa pääsy.