TPS nousi kahden maalin takaa voittoon – ”Mahtava taisteluvoitto!”

Kahden viime kevään puolivälierien taistelupari TPS ja Nokian KrP jatkoivat siitä mihin jäivät. KrP kykeni karkaamaan kahden maalin johtoon vahvan toisen erän alkupuoliskonsa ansiosta, mutta henkisesti vahva turkulaisryhmä nousi hetkessä takaa johtoasemaan eikä lopulta antanut tamperelaisryhmälle mahdollisuuksia. 3-2 johtoasemassa kolmanteen erään lähtenyt kotijoukkue kaunisteli vielä kahdella Miko Kailialan osumalla voittolukemiksi 5-2 (0-0, 3-2, 2-0)

Kailialan rankkariosuma siirsi TPS:n 4-2 johtoon. Kuva Anssi Koskinen

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen oli varsin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

Mahtava taisteluvoitto koko jengiltä! Puolustus- ja maalivahtipelaaminen toimi tänään erittäin hyvin, eikä vastustajan todella vaaralliset hyökkääjät päässeet tänään rallattelemaan. Hyvä lähteä voittoputkessa lauantaita ja Hirviteatteria kohti!