TPS nappasi voiton miesten paikalliskamppailusta – ”täytyi ottaa kolme pistettä ja ne otettiin”

OTTELUISÄNTÄ:

Kuva: Anssi Koskinen

TPS nappasi voiton myös kauden toisesta paikalliskamppailusta, kun se kaatoi FBC Turun 9-5.

Aivan ensimmäiset minuutit olivat pientä tunnustelua, mutta neljän minuutin juuri täytyttyä iski Jere Niemelä ottelun ensimmäisen maalin. Tuomas Ojala iski mustavalkoiset ylivoimalla kahden maalin karkumatkalle, mutta myös FBC onnistui osumaan ylivoimalla. Ojala vastasi myös mustavalkoisten kolmannesta maalista ja puolisen minuuttia myöhemmin kapteeni Miko Kailiala iski ylivoimalla 4-1. FBC onnistui kuitenkin vielä kaventamaan erän lopussa.

Toinen erä jättikin sitten paljon kerrottavaa jälkipolville. Vierailijat iskivät kolme maalia ja siirtyivät 4-5 johtoon. Seuraavan 48:n sekunnin aikana mustavalkoisilta osuivat kuitenkin Hautaniemi kahdesti, Jere Niemelä ja Peteris Trekse ja ottelu olikin hetkessä 8-5. Päätöserässä Jere Niemelä viimeisteli onnekkaasti hattutempun pallon kimmottua FBC:n pelaajista omiin.

Lisämaaleja ei enää nähty, vaan TPS jatkaa voittojen tiellä lukemilla 9-5 ja Turku pysyy mustavalkoisena.

”Jos ottelun jotenkin vetäisi nippuun, niin meiltä hyvä ja terävä alku. Sen jälkeen harmittavasti useampi erikoistilanne ekan erän loppuun ja niiden myötä pelistä tuli hieman katkonaista. Toisessa erässä oli haasteita, mutta meidän porukassa on se hieno piirre, että saatiin taas tehtyä tarvittava ryhtiliike kesken ottelun ja hoidettua loppu läpi riittävällä tasolla. Tämä oli peli, josta meidän täytyi ottaa kolme pistettä ja ne otettiin.”

-Santeri Raatarila, päävalmentaja

TPS:n ottelut jatkuvat heti huomenna ja vielä kahden ottelun merkeissä. Ensin naiset kohtaavat SB-Pro:n kello 15:00 alkavassa ottelussa ja kello 18:30 lauantai-ilta huipentuu TPS:n ja Happeen kohtaamiseen!

”Katseet on jo siirretty huomiseen ja palautuminen laitettu käyntiin. Oltiin Jyväskylässä todella heikkoja avauserässä, nyt pitää olla valmiina alusta asti. Meistä jokaisen pitää löytää taas se oikea tunnetaso ja terävyys.”