TPS nappasi voiton kauden viimeisestä derbystä – ”Voittoa meiltä odotettiin”

TPS nappasi voiton kauden viimeisestä derbystä – ”Voittoa meiltä odotettiin”

TPS nappasi voiton myös kauden kolmannesta paikalliskamppailusta, kun FBC kaatui jatkoajalla 6-5.

Vierailijat iskivät ottelun ensimmäisen maalin, mutta Miko Kailiala ja Janne Hoikkanen iskivät mustavalkoiset johtoon reilun vartin kohdalla. Kailialan onnistuttua vielä rankkarista, lähdettiin ensimmäiselle tauolle 3-1 -lukemissa.

Toisessa erässä FBC iski pelin tasoihin ja päätöserän alkupuolella vierailijat karkasivat kahden maalin karkumatkalle. Mikko Hautaniemi sytytti mustavalkoiset iskemällä TPS:n maalin päähän ja Jere Niemelä iski pelin tasoihin Palloseuran pelatessa ilman maalivahtia. Jatkoajalla sankariksi nousi Hautaniemi, jonka toinen osuma piti Turun mustavalkoisena. Mustavalkoisten maalilla Olli Kuisma otti 15 torjuntaa.

TPS voitti runkosarjan jokaisen paikalliskamppailun niin miesten kuin naistenkin puolella.

 

”Voitto paikallispelistä oli se mitä meiltä odotettiin ja hienoa, että kaupunki on tänäänkin mustavalkoinen. Pelillisesti emme kuitenkaan olleet kokonaisuutena lähellekään niin hyviä kuin meidän olisi kuulunut olla ja se on asia, josta päävalmentaja kantaa vastuun. Positiivisena asiana tästä illasta nostettakoon tappioasemasta voittoon nouseminen, sillä se ei ole koskaan itsestäänselvyys ja siitä pitää osata aina nauttia.”

-Santeri Raatarila, päävalmentaja