TPS nappasi viikon kolmesta ottelusta täydet pisteet – ”Ollaan valmiina tekemään töitä”

TPS nappasi tämän viikon kolmesta ottelusta täydet kolme voittoa, kun OLS kaatui sunnuntain ottelussa 4-1.

Ottelu alkoi mustavalkoisten osalta terävästi ja vajaan neljän minuutin pelaamisen jälkeen kapteeni Miko Kailiala iski ottelun avausmaalin. Erän puolivälissä OLS joutui rikkomaan rangaistuslaukauksen arvoisesti ja Kailiala iski tylysti taululle 2-0. Tämän jälkeen maalinteosta tuli haastavampaa ja vierailijat onnistuivat toisessa erässä nousemaan maalin päähän. Oululaiset ehtivät jo vähän tuuletella tasoitusta, mutta maalivahti Olli Kuisma oli tarkkana ja pelasti pallon viivan päältä.

Päätöserän alussa TPS pääsi testaamaan ylivoimaansa, eikä paikkaa jätetty hyödyntämättä, vaan kapteeni viimeisteli hattutemppunsa. Muutamaa minuuttia myöhemmin Ville Hirvisuo osui toisessa kotiottelussa perätysten ja kun oma pää pidettiin koskemattomana, jäivät pisteet Turkuun 4-1 voitolla.

”Tästä viikosta on helppoa olla tyytyväinen. Tänään oli ehkä vähän nihkeää, mutta oma pää oli aika hyvin tilkittynä ja tehtiin riittävästi maaleja voittoa varten. Nyt otatetaan hiukan palauttelua tästä pleijaritahdista ja huolletaan kroppaa. Sen jälkeen jatketaan taas työtä ja keskitytään seuraavaan peliin.”

-Ville Hirvisuo

”Raskas viikko henkisesti ja fyysisesti. Tänään keskityttiin vain siihen, että saadaan kolme pistettä. Tämän viikon ottelut olivat keskenään hyvin erilaisia ja pelin kuva muuttui joka otteluun. Hienoa on kuitenkin se, että joukkue on valmiina tekemään töitä kovalla asenteella ja puolustetaan intohimoisesti. Työn laadun näkee siitä, että kolmeen otteluun päästettiin viisi maalia. Meillä on kaksi todella kovaa maalivahtia, mutta myös puolustus on valmiina menemään pallon eteen ja kylmäpusseille onkin tullut käyttöä. Nyt napataan pari päivää kehonhuoltoon ja sen jälkeen taas katseet kohti tulevaa.”