TPS nappasi toisen kiinnityksen välieriin – Indians kaatui 4-5

TPS nappasi puolivälierien toisen voiton, kun Westend Indians kaatui lukemin 4-5.

Kapteeni Miko Kailiala aloitti maalinteon kun ottelua oli pelattu reilut kolme minuuttia. Vartin pelaamisen jälkeen Kailiala iski illan toisen osumansa, joka oli samalla pudotuspelimaali numero 100.

Toisessa erässä Indians iski jo pelin tasoihin, mutta Olli Laine vei mustavalkoiset johtoon. Indians kuittasi heti seuraavasta tilanteesta ja siirtyi erän lopulla johtoon. Mikko Hautaniemen maalilla mustavalkoiset nousivat kuitenkin tasoihin ja toiselle tauolle lähdettiin 4-4 -lukemissa.

Reilut neljä minuuttia ennen ottelun loppua kapteeni Kailiala iski illan kolmannen osumansa ja TPS nappasi toisen kiinnityksen 4-5 -lukemilla.

Palloseuran maalilla Oskari Fälden torjui 12 kertaa.

Miehet pelaavat seuraavaksi Kupittaalla sunnuntaina 19.3. 17:00 ja naiset aloittavat välieränsä lauantaina 18.3. 18:30.