TPS matkustaa Indiansin vieraaksi – “En epäile yhtään etteikö pisteet lähtisi Turkuun”

TPS matkustaa Indiansin vieraaksi – “En epäile yhtään etteikö pisteet lähtisi Turkuun”

TPS:n runkosarja kääntyy kohti loppusuoraa, kun pelejä on jäljellä ennen kauden huipennusta enää kuusi. Turkulaiset majailevat tällä hetkellä varsin tukevasti kotietusijoilla, mutta korkeammat runkosarjasijat ovat vielä TPS:n haarukassa. 

Perjantaina TPS-bussi suuntaa kohti Otahallia ja vastassa on paikallinen Indians. Indiansin kausi lähti varsin vauhdikkaasti käyntiin, mutta viime aikoina pistetahti on hieman hiipunut. Joukkue on kärsinyt jonkin verran loukkaantumisista, mutta espoolaisten vahvuudet on hyvin TPS:n tiedossa – tämän vahvistaa myös mustavalkoisten takalinjojen ikoni Juuso Alin.

– Indians on taitava joukkue, joka tykkää pitää palloa omalla kenttäpuoliskolla. Meidän täytyy pysyä kärsivällisenä ja puolustaa tiiviisti. Näiden lisäksi kun naulataan omista paikoista, niin epäile yhtään etteikö pisteet lähtisi Turkuun. Pikku hiljaa alkaa löytymään oikeat yhdistelmät ketjuihin. Vaatimustasoa nostetaan koko ajan ja treeneissä mennään totutun kovaa. Huomaa, että pudotuspelit lähestyy.

Erilainen kausi on näkynyt tyhjinä katsomoina. Alin ei kiellä etteikö se olisi hieman vaikuttanut myös kentän tasolla. 

– Tyhjille katsomoille pelaaminen tuntuu vieläkin ajoittain oudolta. Varsinkin pelien alussa kaipaisi meteliä ja tunnelmaa halliin. Toivotaan, että saadaan mahdollisimman pian yleisöäkin paikalle!

Indians-TPS pe 29.1. klo 18.30