TPS matkaa Jyväskylään ryöstö mielessä – “Vaihto kerrallaan, erä kerrallaan”

TPS matkaa Jyväskylään ryöstö mielessä – “Vaihto kerrallaan, erä kerrallaan”

TPS:n upea taisteluvoitto keskiviikkona Kupittaalla näytti jälleen mistä puusta ryhmä on veistetty. Maanantaiseen kokoonpanoon verrattuna kato oli käynyt, mutta TPS oli identiteettinsä mukaisesti kaukalossa erittäin vaikeasti voitettava pitäen Happeen hyvin vähillä laukauksilla ja raastaen itsensä lopulta kahden maalin takaa ohi. 

Jälleen yksi vahva yhteinen kokemus takanaan joukkue matkaa perjantaina kohti Jyväskylän Monnaria, tavoitteenaan siirtyä ottelusarjassa 3-1 johtoon. TPS:n valmentaja Toni Läntinen kertoo, että keskiviikon hieno voitto on jo käsitelty.

“Kolmannen matsin ja voiton jälkeen fiilis oli hieno. Vaikka tuo peli voitettiin, tilanne on taas nollattu. Halutaan ehdottomasti pitää kiinni keskiviikon matsin sitoutuneisuudesta, määrätietoisuudesta ja logolle pelaamisesta myös tänään.”

Läntinen löytää keskiviikolta myös paljon parannettavaa.

“Meidän pitää pysyä vielä enemmän ja laadukkaammin pallossa ja luomaan sitä kautta parempia maalipaikkoja. Monnarilla on aina hieno pelata ja halutaan tänäänkin nauttia pelistä – vaihto kerrallaan, erä kerrallaan.”

Happee-TPS pe 25.3. klo 18.30