TPS löysi välieräiskun, ratkaisu siirtyy – ”Näytettiin isoa TPS-sydäntä”

TPS löysi välieräiskun, ratkaisu siirtyy – ”Näytettiin isoa TPS-sydäntä”

Ennen viidettä välieräkamppailua sekä päävalmentaja Janne Kainulainen, että puolustuksen monivuotinen tukipilari Janne Nurminen ilmoittivat sunnuntaina nähtävän kevään parhaan TPS:n ja pelien jatkuvan tiistaina Turussa. Lupaus ei jäänyt vain puheen tasolle, sillä kaukalossa nähtiin erittäin vahva turkulaisryhmä ja taululle iskettiin lopulta TPS:n 2-5 (0-1, 1-2, 1-2) voittolukemat. Välieräsarja on nyt tilanteessa 2-3 Oilersille. 

Päävalmentaja Janne Kainulainen kiitteli ryhmänsä henkistä vahvuutta.

– Tänään puolustuspelaaminen oli välierien vaatimalla tasolla läpi ottelun ja takasi yhden täplän tauluun. Tiistaina vaaditaan vähintään vastaavanlaista asennetta, jotta kotikirous murretaan.

Ennakossa ottelun tiistaina Kupittaalla luvannut Janne Nurminen oli tyytyväinen TPS-ryhmän tasonnostoon.

– Paras peli kyllä nyt saatiin ja hyvällä latauksella lähdettiin peliin. Ajoittain ehkä vieläkin peli virtaili liikaa, mutta loppua kohden parannettiin siinäkin. Viimeisellä kympillä pelattiin fiksusti ja näytettiin isoa TPS sydäntä. Nautitaan tilanteesta, kun päästään omaa maalia puolustamaan ihan tosissaan. Mikään ei tietysti muutu tiistaille vaan eka kotivoitto täytyy raapia, hieno tilanne kaiken kaikkiaan.

[envira-gallery id=”10948″]