TPS lähtee luottavaisena kohti lauantaita – “Mukava nähdä kun tuuletetaan peittoja”

TPS lähtee luottavaisena kohti lauantaita – “Mukava nähdä kun tuuletetaan peittoja”

TPS lähtee lauantaina kotikentällä hakemaan neljättä ja ratkaisevaa voittoa puolivälieräsarjassa. Kakkos- ja kolmospelit menivät TPS:n merkeissä varsin selvin sävelin, mutta torstain vierasvoitto tuli tutuilla TPS-aseilla – tiiviillä ja uhrautuvalla puolustuspelaamisella.

Puolustuksen lukkona on toiminut jokaisessa puolivälieräottelussa Oskari Fälden TPS:n tasaisesta maalivahtitandemista. Fälden on esiintynyt tutun vahvasti, mutta nuori mies jakaa kiitosta ennen kaikkea puolustukselle.

Hyvin on lähtenyt sarja käyntiin. Veskarin näkökulmasta on ilahduttanut tietysti se, kun puolustus on toiminut. Torstain voitto maistui tietenkin hyvältä ja aina mukava nähdä maskin takaa, kun peitetään vetoja ja tuuletetaan peittoja. 

Vanha klisee on, että ottelusarjan katkaiseminen on kaikkein haastavin homma pudotuspelisarjassa. Fälden lähtee joukkoineen kuitenkin luottavaisena kohti lauantaita. 

– Lauantaita kohti ihan samoilla fiiliksillä kuin aikaisempiinkin peleihin. Samanlainen hyvä taistelu ja laadukas suoritus riittää varmasti. 

5.puolivälieräottelu TPS-SPV la 13.3. klo 18.00, Kupittaan palloiluhalli.

Ottelu katsottavissa Ruutu+ -palvelun kautta