TPS lähtee kääntämään ottelusarjaa – ”Viimeinen hetki antaa jengille ja pelille kaikki se mitä se vaatii”

TPS lähtee kääntämään ottelusarjaa – ”Viimeinen hetki antaa jengille ja pelille kaikki se mitä se vaatii”

Tiiviiseen tahtiin pelattavat F-liigan pudotuspelit tuovat mukanaan tiukan kuormituksen kaikille mukana oleville – mutta myös mahdollisuuden, kun uutta näyttöpaikkaa ei tarvitse odotella montaa päivää. TPS lähtee keskiviikon Oilers-kamppailuun 0-2 tappioasemasta, mutta hanskat edelleen tiukasti kädessä. 

TPS:n kapteeni, pudotuspeleissä urallaan 80 ottelussa tehot 84+49=133 kellottanut Miko Kailiala odottaa TPS:ltä ryhtiliikettä keskiviikon kamppailussa.

– Kaksi ensimmäistä välieräottelua on menty täysin Oilersin pillin mukaan, vaikka numeroiden valossa taisteltiinkin voitosta ekassa pelissä. Olemme olleet fyysisesti ehkä läsnä, mutta henkisesti jossain aivan muualla ja se on anteeksiantamatonta. Emme ole olleet valmiita välierien tasoisille peleille, mutta onneksemme sarja menee vasta neljästä voitosta poikki. 

”Olemme olleet henkisesti jossain muualla” – Kuva Anssi Koskinen

Kailiala löytää lääkkeet joukkueen tutusta vahvuudesta – yhtenäisyydestä.

– Nyt on viimeinen hetki antaa jengille ja pelille kaikki se mitä se vaatii ja lähteä tosissaan tappelemaan voitosta. Joukkueemme on äärettömän vahva ja yhtenäinen, kunhan saamme oikean moodin päälle. Se on se mitä keskiviikkona vaaditaan, Kailiala paaluttaa.

3.välieräottelu Oilers-TPS ke 24.3. klo 18.30