TPS lähtee hakemaan toista voittoa – “Oltiin enemmän playoff-moodissa”

TPS lähtee hakemaan toista voittoa – “Oltiin enemmän playoff-moodissa”

TPS starttasi miesten osalta oman pudotuspelikeväänsä ryminällä perjantaina Kupittaan palloiluhallissa. Murskaavan avauserän (5-1) jälkeen TPS onnistui kontrolloimaan ottelua tasapainoisesti ja piti Happeen varsin hyvin poissa vaarallisimmilta tekopaikoilta. Maanantaina isketään uudelleen – nyt Jyväskylässä. TPS-leirissä odotetaan vaatimustason nousevan.

Yksi perjantain suurista onnistujista oli Waltteri Vesterinen viisikkoineen. Vesterinen itse osui kertaalleen ja jakoi yhden maaliin johtaneen syötön ja koko viisikon (Suominen-Vesterinen-Hautaniemi; Alin-Salminen) merkkautti +3 merkinnän tehotilastoonsa. Vesterinen itse oli varsin tyytyväinen viisikkonsa otteisiin.

“Ensimmäisessä ottelussa tuntui, että me oltiin enemmän playoff-moodissa kuin Happee. Selkeä voitto antoi luottoa omaan tekemiseen. Kentälliseltä hyvä, tasapainoinen peli. Ei tarvinnut olla paljoa ilman palloa ja +3 teholukema on mainio.”

”Uskon, että Happee tulee heränneenä ja kovempaa otteluun kuin perjantaina.” Kuvat Anssi Koskinen

Vesterinen odottaa vahvempaa Happeeta maanantaina Jyväskylässä.

“Maanantain ottelu alkaa taas nollista, joten sama työ pitää tehdä alusta loppuun uudestaan. Uskon, että Happee tulee heränneenä ja kovempaa otteluun kuin perjantaina.” 

2. PVE Happee-TPS ma 21.3. klo 18.30, Jyväskylä