TPS lähtee hakemaan kauden avausvoittoa Lahdesta

TPS lähtee hakemaan kauden avausvoittoa Lahdesta

Lauantaina TPS:n liigakausi saa jatkoa, kun se kohtaa Lahti Energia – Areenalla LaSB:n. Vaikka viimeksi LaSB koki tappion Classicin vieraana, ovat lahtelaiset aloittaneet kauden kiitettävästi kahdella voitolla ensimmäisestä neljästä ottelustaan. TPS sen sijaan on aloittanut kauden kolmella tappiolla taivuttuaan 5-1 viimeksi OLS:n vieraana.

”Ei ollut startti mitä toivottiin, mutta startti mikä saatiin. Tästä jatketaan eteenpäin”. Kertoo TPS päävalmentaja Santeri Raatarila.

Viime lauantain tappiosta huolimatta turkulaisten peli oli selkeästi mennyt eteenpäin verrattuna  kauden kahteen ensimmäiseen peliin. Viimeistely ontui pahasti, eivätkä hyökkäykset tuoneet tarvittavaa tulosta. Nyt TPS lähtee tuplaviikonloppuun hakemaan kauden avausvoittoa ja ensimmäisiä pisteitä. 

”Pystyimme otteluruuhkan keskellä parantamaan omaa maalinestopelaamista ja erityisesti pallon kanssa tapahtuvaa toimintaa. Oulussa pelaamisemme olikin jo kokonaisuutena fiksumpaa, mutta emme saaneet maalipaikkoja siirrettyä tulostaululle”. Kertoo Raatarila.

”Meiltä jäi pre seasonilla pari treenipeliä pelaamatta ja nyt on käytännössä saatu nuo pelit pelatuksi. Juuri tällaisia haasteita kun olisi toivonut saavan jo ennen sarjapelien alkua. Näiden kokemusten jälkeen olemmekin paljon parempi joukkue kuin viikko sitten”. Raatarila jatkaa.

Sunnuntaina taas pääsee fiilistelemään Turun tunnelmaa, kun Nurmon Jymy matkaa Kupittaalle TPS:n vieraaksi. Jymy on Tepsin lailla aloittanut kolmella tappiolla, vaikkakin se sai raavittua jatkoaikapisteen KrP:tä vastaan kauden avauskierroksella. TPS tietenkin haluaa ensimmäisen kotivoittonsa kotiyleisön edessä pitkästä aikaa, kun tyhjien katsomoiden aika on taas ohi.