TPS kumppaneiden tukena

TPS kumppaneiden tukena

Koronan aiheuttamat taloudelliset haasteet iskevät urheiluseurojen lisäksi myös yrittäjiin ja yrityksiin. TPS Salibandy haluaa ojentaa auttavan kätensä kumppaneidensa suuntaan ja antaa sähköiset kanavansa kumppanien palveluiden markkinoimiseen.

Me olemme vuosien varrella saaneet kumppaneiltamme merkittävää tukea, jonka avulla olemme voineet keskittyä omaan ydintoimintaamme. Nyt toivottavasti pystymme osaltamme auttamaan kumppaneitaan tekemään samaan. Seuraamme tässä mm. EräViikinkien esimerkillistä #TuePaikallista-hanketta.

Olemme kumppaneihimme yhteydessä, mutta voit myös suoraan olla toiminnanjohtaja Toni Autioon yhteydessä sähköpostitse (etunimi.sukunimi@tpssalibandy.fi) valmiilla mainosmateriaalilla, kuvilla, ideoilla tai linkillä vaikka kotisivuiltanne löytyvään uutiseen tai somepostaukseen.

 


Apteekkiverkkokauppa

Apteekkiverkkokauppa on suomalaisen apteekin verkkokauppa. Palvelun tarjoaa luotettava ja paikallinen Pyhän Henrikin apteekki.

Tiesitkö, että voit tilata kaikki apteekin valikoiman tuotteet suoraan verkkopalvelustamme jonottamatta apteekissa. Palvelustamme on mahdollista valikoida myös kotiinkuljetus tuotteille. 

Voit tilata apteekkituotteita joko www.apteekkiverkkokauppa.fi tai Sporttiapteekki.fi ja kerryttää samalla varoja TPS Salibandylle käyttämällä koodia TPSSB19 tilauksessasi sille varatussa kentässä.

Koodilla saat pois toimituskulut kotimaanpaketeista ( ei koske kotiinkuljetuksia).

Etua ei voi hyödyntää toimituksiin, joissa on vain lääketuotteita.

<< Apteekkiverkkokauppa >>


Briiffi

Mainostoimisto Briiffi palvelee poikkeusoloissakin tuttun tapaan. Osa väestämme tekee etätöitä ja palaverit voimme hoitaa videota käyttäen – pääasia että palvelu pelaa!

Kaipaako yrityksesi apua verkkokaupan pystyttämiseen tai tukea kriisiviestintään? Vai oletko vailla lisäkäsiä päivittäiseen tekemiseen?

Me Briiffissä haluamme satsata siihen, että pyörät pyörivät vaikka käytännön toimenpiteet vaatisivatkin uusia keinoja. Ota rohkeasti yhteyttä!

<< Briiffi >>


Henkilöstöliiga

Henkilöstöliiga on turkulaislähtöinen henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on saada työntekijät, ”liigalaiset”, viihtymään.

Autamme niin työnhakijoita työelämän pelikentällä kuin yrityksiä huippujoukkueiden rakentamisessa luotettavasti ja reilusti.

Korona on aiheuttanut meillä ja muissa yrityksissä uusia toimintatapoja, mutta Henkilöstöliigan pyörät pyörivät normaaliin tapaan; olit sitten työnhaussa tai kaipaat yritykseesi lisäkäsipareja joustavasti, ole yhteydessä!

Nyt jos koskaan tarvitaan joukkuepeliä ja tiimihenkeä.

<< Henkilöstöliiga >>

 


Intersport Hansa

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua haastavassakin tilanteessa. Päätimme siis alkaa postittamaan tuotteita ja tarjoamme teille ilmaisen toimituksen yli 50 € ostoksiin.

Jos liikkeessämme asiointi mietityttää, niin voit varata tuotteen helposti Intersportin nettisivuilta Click & Collectin kautta. Varausta tehdessä kirjoita sukunimesi perään ”postitus”, niin olemme yhteydessä maksu- ja toimtusohjeista.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä sähköpostilla mertsi.raitanen ( at ) intersport.fi tai soittaa myymälään 02 233 5222, niin kerromme maksu- toimitusohjeista.

<< Mikä on Click and Collect ja miten se toimii >>


 

Lone Star

Lone Star tarjoilee todennäköisesti kaupungin maukkaimmat burgerit sekä ribsit. Meiltä saat myös herkulliset wingsit sekä salaatit.

Koska asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensijaisen tärkeää, kiinnitämme entistä enemmän huomiota hygieniaan. 

Mikäli koet olevasi flunssainen, toivomme ettet tulisi ravintolaamme, vaan tilaisit herkkuja kotiisi mukaan puhelimitse 040 777 7631. Wolt (wolt.com) tai Foodora (foodora.fi) palveluiden kautta saat herkut kotiovelle toimitettuna.

<< Lone Star >>

 


Merkki Hanski

Turun alueen kokeneimpiin brodeerausyrityksiin kuuluvalta Merkki Hanskilta saat kätevästi mieleisesi vaatteet ja tekstiilit viimeistellyllä brodeerauksella tai painatuksella.

Kauttamme hankit myös arvostetuimmat liikelahjat. Meidät tunnetaan lämminhenkisestä palvelusta, ja autamme sinua ilomielin valitsemaan sopivimmat tekstiilit, painatukset ja väriyhdistelmät.

Meiltä sujuu niin brodeeraus, painatus kuin kaiverruskin vuosien kokemuksella. Toteutustapa valitaan tuotteen ja tilaajan toiveiden perusteella – meille kaikista tärkeintä on onnistunut lopputulos ja tyytyväinen asiakas!

<< Merkki Hanski >>


RajuLive

Apajan, Rajupajan ja RajuLiven logot ovat tuttuja näkyjä Turun seudun urheilutapahtumissa. Apaja-konserni on niin urheilu- kuin muissakin tapahtumissa mukana teknisenä kumppanina toimittamassa DJ-palveluita, valoja, äänentoistolaitteita, LED-screenejä tai hoitamassa tapahtuman kuvauksia.

Korona tyhjensi tapahtumatekniikkayritysten kalenterit kevään osalta tyystin. Apaja-konsernissa vetää edelleen kuvatuotantoyritys RajuLiven livetuotannot, sillä verkon yli lähetettävät tapahtumat eivät kärsi kokoontumiskiellosta.

RajuLive tuottaa livelähetyksiä laidasta laitaan ja eri alustoille. Live voi olla perinteinen yksipuolinen striimi tai kahdensuuntainen ja monipuolisempi virtuaalitapahtuma, johon sekä esiintyjät presentaatioineen että yleisö osallistuvat etänä.

<< Rajulive >>


Ravintola Mauno

Mauno toimittaa lounaita myös kotiin tai työpaikalle!

Tarjolla on kolme lämmintä vaihtoehtoa ja ruokaisa salaatti, lisäksi valikoimistamme löytyy jälkiruokaa, Deliverden mahtava salaattipussi ja vaikka kukkia tai suklaata piristykseksi!

Kuljetamme lounaita arkisin lounasaikaan kuuden kilometrin säteelle Maunosta ilman toimitusmaksua, 6–15 km päähän toimitusmaksu 10 €.

Ravintola Mauno BioCity on avoinna ja tarjoaa take away -annoksia.

Lisätiedot: mauno.fi


<< Ravintola Mauno >>


Sivustamo

Sivustamo on tarpeesi kokoinen täyden palvelun markkinointikumppani.

Tarvitsetko räätälöidyt digitaaliset monikanavaratkaisut markkinointiin ja sisällöntuotantoon, vai päivitystä yrityksen ilmeeseen? Ajattoman tyylikkään logon tai iskevän sloganin?

Päätöstenteossa ymmärrämme kokemuksen ja datan merkityksen, mutta jargonia emme sinulle puhu tai esitä. Oli tarpeesi mikä tahansa, yhteistyössä kanssamme voit itse keskittyä olennaiseen.

Tutustu meihin rauhassa ja ota yhteyttä.

<< Sivustamo >>


Sähkö-Aalto

Teemme ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella kaikki sähköasennukset pientaloihin, toimistorakennuksiin sekä teollisuuskiinteistöihin.

Palveluihimme kuuluvat sähköasennukset, sähköurakointi ja sähkösaneeraus. 

Kotitalouksien kaikki sähköasennukset sekä mm. tele-, murtojärjestelmä- ja atk-verkkoasennukset.

Toimistorakennuksiin kaikki sähköasennukset, tele-, murtojärjestelmä- ja atk-verkkoasennukset.

Teollisuusautomaatioasennukset, rakennussähköistykset sekä tele-, murtojärjestelmä- ja atk-verkkoasennukset.

<< Sähkö-Aalto >>


Sähkö-Insto

Sähkö-Insto on sähköalan palveleva perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan usean ammattilaisen voimin, laatua ja turvallisuutta arvostaen.

Asiakaskuntaan lukeutuvat kotitaloudet, taloyhtiöt ja yritykset.
Palveluitamme ovat mm.
– kiinteistö- ja liikerakennuksien sähköistykset
– teollisuus- ja automaatioasennukset
– verkonrakennus ja tievalaistusasennukset
– sähkö- ja korjausasennukset
Sähkö-INSTO Oy on osa laadukasta ja luotettavaa Euronics-ketjua.

Myymälästämme löydät ammattitaitoisen asiantuntijan avulla sinulle parhaiten sopivat kodinkoneet jääkaapeista pesukoneisiin, televisioista tietokoneisiin ja matkapuhelimista sisustusvalaisimiin.

<< Sähkö-Insto >>


Taxidata – Kotiintoimitus-palvelu

Jotta sinulla olisi mahdollisuus pysyä suositusten mukaisesti kotona ja saada elintarvikkeet nopeasti ja turvallisesti kotiovellesi, olemme kehittäneet sinulle vaivattoman Kotiintoimitus-palvelun.

Tilaa kotoa käsin ja saat ostoksesi kotiovelle jo seuraavana päivänä – tarvittaessa jopa saman päivän aikana. Palvelu toimii arkipäivisin.

Taxidatan sopimusautoilijat ja K-kauppiaat ovat luotettavia paikallisia palveluntuottajia ja huolehtivat asiakkaistaan turvallisesti myös näinä haastavina aikoina.

<< Taxidata – Kotiintoimitus-palvelu >>


TOK:n ravintoloiden take away -palvelut

Turun Osuuskaupan avoinna olevat ravintolat ovat siirtyneet take away -palveluun.

Voit nyt tilata ja noutaa S-ravintoloista mehevät pizzat, maukkaat lounasannokset, herkulliset burgerit ja monet muut annokset työpaikalle tai kotona nautittavaksi.

Tarkemmat tilausohjeet ja ruokalistat löytyvät alla olevan linkin kautta.

<< TOK:n ravintoloiden take away -palvelut >>


TOK – palvelemme teitä ruokakaupoissa 24/7

Käärimme hihamme tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua!

Tästä päivästä alkaen voit tehdä kauppareissusi entistä turvallisemmin ja noutaa ruokaostoksesi valmiiksi kerättyinä useista toimipaikoistamme.

Osa myymälöistämme on nyt myös auki vuorokauden ympäri 24h, niin kauan kuin tilanne vaatii. Pidetään huolta toisistamme. ?

#ässätekoja

<< TOK – palvelemme teitä ruokakaupoissa 24/7 >>


Tue turkulaista

Turun Ydinkeskustayhdistys, Turun Kauppakamari, Turun kaupunki, Turun Nuorkauppakamari, Turun Yrittäjät ja Viestintäliiga ovat laittaneet pika-aikataululla pystyyn Turun alueen yrityksille yhteistä lahjakorttikauppaa.

Haluamme vilpittömästi osaltamme auttaa alueen yrityksiä pitämään liiketoimintansa pyörimässä, luoda positiivista henkeä paikalliseen yhteisöön ja auttaa kaikkia selviytymään tämän haastavan ajan yli kohti valoisampaa tulevaisuutta.

<< Tue turkulaista >>


Tue Tepsiä

Avaamme jo nyt ensi kauden kausikorttien ja avausottelun lipunmyynnin sekä tarjoamme mahdollisuutta liittyä TPS Salibandyn kannatusjäseneksi. Tuki on näinä vaikeina aikoina tarpeellista ja jokainen euro on iso juttu seuramme toiminnan varmistamiseksi.

Hinnat (sis. palvelumaksu) ja lisätiedot

  • Pääsylippu kauden 2020-2021 miesten Salibandyliigan avauskotiotteluun 13,50 €
  • Kausikortti miesten ja naisten Salibandyliigan kotiotteluihin yhteensä 123,50 €
  • TPS Salibandyn kannatusjäsenyys 22,50 € 

<< Lue lisää keinosta tukea TPS Salibandya >>


 

Mikäli asioit kivijalkamyymälöissä, niin otathan huomioon yleiset ohjeistukset virustartuntojen riskin minimoimiseksi ja huomioit viranomaisohjeistukset.

 

Muistakaa muutoinkin pitää huolta itsestänne ja läheisistänne!