TPS kohtaa SPV:n perjantain huippukamppailussa Kupittaalla

TPS kohtaa SPV:n perjantain huippukamppailussa Kupittaalla

Miesten Salibandyliiga jatkuu tulevana perjantaina Kupittaalla, kun TPS kohtaa SPV:n klo 18:30 alkavassa kamppailussa. Ottelusta ei tule turkulaisittain panosta puuttumaan, sillä kotijoukkue tarvitsee ottelusta voiton, jotta himoittu runkosarjan kakkospaikka pysyy vielä tavoiteltavissa perjantain kamppailun jälkeenkin. Juuri nyt joukkueet ovat sarjataulukossa neljän pisteen päässä toisistaan seinäjokisten ollessa sarjakakkosia, kun taas kotijoukkue TPS löytyy sarjataulukosta sijalta neljä. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Seinäjoki Areenassa Palloseuran vierasvoittoon, kun Janne Hoikkanen ratkaisi kamppailun jatkoajalla upealla yksilösuorituksellaan.

SPV on pelannut läpi kauden erittäin viihdyttävää salibandya ja siltä löytyy riveistään hurja määrä hyökkäyspään taitoa ja kokemusta, jonka avulla punapaidat ovat iskeneet maaleja yli yhdeksän osuman keskiarvolla per ottelu. Kun joukkueesta löytyy samaan aikaan maalin suulta Suomen parhaaksi salibandypelaajaksi tänä vuonna valittu Eero Kosonen, niin päävalmentaja Tommy Koposella on käsissään erittäin mielenkiintoinen pelaajaryhmä, jonka kaataakseen Palloseuran tulee onnistua perjantain pelisuunnitelmassaan täydellisesti.

TPS lähtee perjantain kotiotteluun täynnä virtaa ja näyttämisen halua. Joukkue jätettiin edellisessä ottelussaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella nollille, kun Classic kaatoi tuplapanos-kamppailussa turkulaiset 2-0 lukemin. Joukkue on käyttänyt edellisen viikon maajoukkuetauon ja alkuviikon harjoittelun parissa ja päävalmentaja Jukka Ruotsalainen uskoo voittoisan vireen löytyvän ennen kaikkea henkiseltä puolelta. ”SPV tulee taatusti pitämään temmon korkealla, joten uskallus pelata paineen alla korostuu perjantain kamppailussa. Nyt pitää uskaltaa nähdä mahdollisuuksia uhkien sijasta ja löytää oikea flow pelaamiseen, jotta saadaan ulosmitattua joukkueesta kaikki kotivoiton saavuttamiseksi. Uskon, että perjantaista tulee hieno tapahtuma, kuten meidän matsit ovat aina olleet, kun SPV on saatu Turkuun vieraaksi”, Ruotsalainen kommentoi.

Perjantain ottelu alkaa siis klo 18:30 ja hallin ovet aukeavat tuntia ennen kamppailun alkua.  Tervetuloa katsomoon!

Pe 8.2. klo 18:30 TPS – SPV / perjantain otteluinfo:

– Voit hankkia pääsylippusi ennakkoon edullisesti www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

– Löydät ottelutapahtuman myös Facebookista, liity mukaan!

– Lipunmyynti hallilla käynnistyy klo 17:30.

– Hallin anniskelualue Lemminkäisenkadun puoleisessa päätykatsomossa.

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet Lemminkäisen kadun puoleisen päädyn vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

– Lisää lippujen hinnoista sekä kausilippuvihkoista täältä!

HUOM! Triviumin pysäköintialue ei ole käytössä perjantain ottelussa. Kulku Kupittaan Palloiluhallin pysäköintihalliin joukahaisenkadun kautta.

– Kupittaan Palloiluhallin pysäköintikartta alla: