TPS kohtaa keskiviikon huippuottelussa Indiansin

TPS kohtaa keskiviikon huippuottelussa Indiansin

Kahdeksan peräkkäistä voittoa kellottanut TPS hakee jälleen keskiviikkona lisäystä voittosaldoonsa, kun joukkue isännöi neljä pistettä perässä olevaa Indiansia tärkeässä kärkiottelussa. Edellisessä ottelussa yllättäen Tiikereille hävinnyt Indians on ollut TPS:lle perinteisesti kova vastus ja tiukkaa on varmuudella tiedossa myös Kupittaan keskiviikkoillassa.

TPS sai tälle kaudelle mieluisan uusvanhan paluumuuttajan, kun yhden kauden FBC Turussa ja toisen Sveitsin Thurgaussa viilettänyt Jani Hyytiäinen teki paluun mustavalkoiseen paitaan. Hyytiäinen itse näkee, että parannettavaa on. 

– Kauden alku on ollut enemmän tai vähemmän hakemista, mutta viime peleissä alkanut saamaan juonesta taas kiinni. Hienoa on ollut palata takaisin ja pelata taas mustavalkoisissa. Varastosta löytyy vielä muutama vaihde lisää, mitkä koitetaan saada käyttöön kun kevättä kohti mennään.

Maajoukkuepelaajia vilisevän Indiansin vahvuus tunnustetaan TPS-leirissä, mutta luottamus omaan tekemiseen on kova. 

Viime peleissä ollaan saatu hyvä moodi päälle ja pisteitä tippunut tasaiseen tahtiin. Joukkueessa on hyvä meininki ja hallille on kiva tulla. Varmasti ollaan keskiviikkona valmiita ja vahvoja kotiyleisön edessä, Hyytiäinen päättää.

TPS-Indians ke 25.11. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli