TPS kohtaa keskiviikon herkkupalassa Oilersin – ”Meillä on erittäin vaarallinen rytmiryhmä keväälle”

TPS kohtaa keskiviikon herkkupalassa Oilersin – ”Meillä on erittäin vaarallinen rytmiryhmä keväälle”

TPS:n tämän hetken iskukykyä mitataan tällä viikolla kahdella huippukamppailulla. Perjantaina joukkue matkaa kovassa iskussa viilettävän Nokian KrP:n vieraskentällä, mutta sitä ennen keskiviikkona TPS saa vastaansa sille viime aikoina haasteita tuottaneen Oilersin. 

TPS:n yksi tämän kauden onnistujista on ollut Ville Hirvisuo. Monikäyttöinen Hirvisuo on nähty tällä kaudella välillä laidalla, mutta viime peleissä mies on nähty ykköskentän keskellä. Kova vire on näkynyt myös pistetilastossa ja Hirvisuo onkin iskenyt jo tässä vaiheessa liigauransa maaliennätyksen (11). 

– Oma kausi on tuntunut hyvältä jo pidemmän aikaa. Isoimpina tekijöinä ollut varmastikin se, että ollaan saman ketjun kanssa saatu työstää omaa peliä jo pidemmän aikaa ja yhteiset askelmerkit alkavat löytyä pikkuhiljaa. Jalon paluu kentille tuo vielä lisää monipuolisuutta meidän peliimme. Kehitettävää on vielä sellaisen pelinopeuden ylläpitämisessä ja ihan erityisesti hitaissa hyökkäyksissä. Korostuu nyt kun olen palannut sentteriksi.

Marraskuun lopussa pelatussa ensimmäisessä Oilers-ottelussa TPS ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, vaan espoolaiset iskivät pallon yksitoista kertaa TPS-maaliin. Hirvisuo uskoo TPS:n olevan tällä kertaa hereillä.

– Viime kohtaaminen Espoossa annettiin kaverille aivan liian helpolla. Muutama maali lahjoitettiin täysin ilmaiseksi, kun jäätiin hieman kaverin korkean karvauksen alle. Emme myöskään onnistuneet pelaamaan omaa hyvää viisikkopuolustuspeliämme, josta sitten tuloksena oli tylyt 11 maalia omiin. 

– Avauseristä on joukkueen kanssa keskustelut ja pyritään ilman muuta parantamaan siinä. Joukkueena meidän tulee panostaa laadukkaaseen suorittamiseen läpi koko ottelun. Kun nämä otteluiden alut saadaan kuntoon, meillä on erittäin vaarallinen rytmiryhmä keväälle.

TPS-Oilers 13.1. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli

Ottelu pelataan ilman yleisöä ja se näkyy Veikkaus-TV:stä.