TPS kaatoi KrP:n – ”Voitto kärkipelistä on aina voitto kärkipelistä.”

TPS kaatoi KrP:n – ”Voitto kärkipelistä on aina voitto kärkipelistä.”

TPS kaatoi Nokian KrP:n rankkareiden jälkeen.

F-liigan kärkikamppailu tarjosi perjantai-iltaan paljon tunteita suuntaan ja toiseen. Kotijoukkue onnistui ottelun alussa nappaamaan pallonhallinnan itselleen ja järjesti useammankin vaarallisen paikan, mutta Oskari Fälden oli tarkkana maalillaan. KrP onnistui iskemään ottelun avausmaalin avauserän lopussa, mutta toisella kaksikymppisellä TPS nousi Heikki Hirvisuon maalilla tasoihin ja muutamaa minuuttia myöhemmin Waltteri Vesterinen iski mustavalkoiset johtoon.

KrP nousi kolmannessa erässä tasoihin, eikä varsinaisella peliajalla saatu ratkaisua paremmuudesta. Jatkoajan paras paikka nähtiin viimeisillä sekunneilla, kun Lauri Stenforsin laukaus kolahti ylärimaan. Lopulta ratkaisua haettiin aina rankkareilta asti ja ratkaisijaksi päätyi kylmänviileän rankkarin upottanut Mikko Hautaniemi.

”Alkuun meillä oli vaikeaa, eikä oltu valmiina kärkipelin vaatimuksiin. Maalilla Osku otti tärkeitä koppeja kun niitä tarvittiin. Saatiin kuitenkin toisesta erästä rakennettua parempi kokonaisuus ja peli oli tänäänkin nousujohteinen. KrP oli vastustajana hyvä ja heidän pelaamisensa oli napakkaa, mikä teki ottelusta haastavan. No, voitto kärkipelistä on aina voitto kärkipelistä.”

Santeri Raatarila, päävalmentaja