TPS kaatoi EräViikingit – ”Tätä päivää on odotettu!”

TPS kaatoi EräViikingit – ”Tätä päivää on odotettu!”

TPS aloitti kolmen ottelun viikon voitolla, kun EräViikingit kaatui 4-9.

Kaksi ensimmäistä erää oli mustavalkoisilta haastavia ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin kotijoukkueen johdossa Mikko Hautaniemen iskiessä TPS:n ainoan maalin.. Toisen erän alussa TPS nousi tasoihin Tuomas Ojalan maalilla, mutta ErVi karkasi nopeasti jälleen johtoasemaan. Pelin edetessä mustavalkoiset saivat peliään kulkemaan. Olli Laine kavensi tasavajaalla ja Miko Kailialan ja Peteris Treksen loppuhetken osumilla päätöserään lähdettiin Palloseuran johdossa.

Kolmannessa erässä Seuran peli näytti siltä, mihin tämän kauden aikana on totuttu. Hautaniemi iski illan toisensa neljän ja puolen minuutin pelin jälkeen, Ville Hirvisuo osui kahdesti ja Hautaniemi viimeisteli lopussa vielä hattutempun tyhjään maaliin. Voiton lisäksi mustavalkoisten mieltä lämmitti tänään myös se, että Janne Nurminen ja Aleksi Ahokas palasivat pelikentille.

”Tätä päivää on odotettu 10 kuukautta, tuntui erittäin hyvältä ottaa ensimmäiset askeleet kentän puolella! Onneksi tämä päivä koitti ja sain palata pelikentille! Avauserä oli meiltä vähän vaikea ja jouduttiin juoksemaan ErVi:n perässä. Saatiin kuitenkin pelin edetessä jalkoja paremmin liikkeelle ja peli alkoi olla meidän hyppysissä. Erittäin hyvä parannus alkuun nähden. Lauantaina olisi edessä paluu kotikentälle ja kyllä sitä varmasti on vähän perhosia vatsassa pari tuntia ennen matsia.”

-Aleksi Ahokas

”Alku oli meiltä vähän vaikea, mutta täytyy muistaa, että vastustajakin oli valmistautunut matsiin ja pelasi tänään kaksi erää hyvää salibandya. Saatiin pelin edetessä parannettua ja kolmas erä näyttikin jo siltä, miltä halutaan meidän pelin näyttävän.”

-Toni Läntinen