TPS kaatoi EräViikingit 10-4 – ”Tepsi on aina valmis!”

TPS palasi voittokantaan kaatamalla EräViikingit 10-4.

Ottelun pelimerkit tulivat nopeasti selville, sillä mustavalkoiset murjoivat avauserään peräti seitsemän maalia kuuden eri pelaajan toimesta. Toisessa erässä EräViikingit pääsi mukaan peliin ja vei erän itselleen 3-1, mutta TPS näytti kaapin paikan kolmannessa erässä ja palasi voittokantaan 10-4 -voitolla.

”Tänään mentiin leveällä rosterilla ja oli hienoa, että tuli paljon onnistumisia myös sellaisille, jotka eivät ole paljon pelanneet. Hieno koko joukkueen voitto!”

Santeri Raatarila

Avauserässä nähtiin myös yksi avauspiste edustusjoukkueessa kun tänään debytoinut Elias Haataja syötti Marius Suomisen 7-0 -osuman.

”Erittäin hyvät fiilikset debyytista! Kyllähän sitä oli aika täpinöissään kun kuulin, että saan tänään näytönpaikan. Saatiin pelissä toivottu lopputulos ja tuntui, että oman pelin lisäksi koko joukkueen peli kulki tänään todella hyvin. Ensimmäinen pisteeni tuli kun lähdimme kääntämään peliä ja tarjosin pallon Mariukselle, joka painoi pallon alakulmaan. En muista ketä vastaan seuraavaksi on peli, mutta toivottavasti pääsen silloinkin iskemään. Se on kuitenkin varmaa, että Tepsi on aina valmis!”

-Elias Haataja

Päävalmentaja Santeri Raatarila lupaili ennakossa, että kotiyleisön eteen palaa TPS, joka näyttää olevansa valmis voittamaan.

”Tiedettiin täsmälleen minkälaisilla aseilla tänään lähdetään vastustajaa kaatamaan ja toimimme avauserässä suunnitelmien mukaisesti ja saimme toimitettua oikeita asioita perille. Toimittiin hyvin joukkueena läpi ottelun. Tästä on hyvä lähteä kohti kolmen pelin viikkoa.”