TPS kaatoi Classicin 3-2 – ”Näinhän tän pitikin mennä!”

TPS kaatoi Classicin keskiviikon jännitysnäytelmässä 3-2 ja nousi takaisin F-Liigan kärkipaikalle.

Vierailijat onnistuivat iskemään ottelun avausmaalin, mutta TPS ei tästä välittänyt, vaan jatkoi itsevarmoilla otteilla, eikä tulosta ei tarvinnut odottaa pitkään. Ensin kapteeni Miko Kailiala iski pelin tasoihin ja muutamaa minuuttia myöhemmin Ville Hirvisuo iski Palloseuran kuskin paikalle kentän lisäksi myös tulostaululla.

Vierailijoille tarjottiin paikkaa tasoitusmaaliin kuin hopealautasella Classicin päästessä pelaamaan neljä minuuttia ylivoimaa avauserän loppupuoliskolla. TPS puolusti kuitenkin tiiviisti ja blokkasi palloja kovalla prosentilla maalivahti Oskari Fäldenin toimiessa viimeisenä muurina.

TPS aloitti toisen erän vauhdikkaasti siirtyen reilun minuutin pelaamisen jälkeen 3-1 johtoon Miko Kailialan illan toisella maalilla. Classic onnistui ottelun puolivälissä kaventamaan vapaalyönnin jälkitilanteesta, mutta tätä lähemmäs vierailijoita ei kuitenkaan päästetty. Molemmilla oli omat paikkansa iskeä lisämaaleja, mutta niitä ei tänään nähty, vaan TPS nousi F-Liigan kärkeen 3-2 voitolla.

”Näinhän tän pitikin mennä! Ollaan parempi joukkue kun pelataan yhteen ja tänään myös näytettiin se. Olisi ollut mukavampaa, jos olisimme saaneet vähän miehekkäämmillä otteilla pelata, mutta tänään oli pilli herkässä ja sitä kautta kaveri pysyi pelissä mukana. No, hyvä voitto meiltä ja ylihuomenna jatketaan!”