TPS jatkaa Cupissa – SB Vaasa kaatui selkein lukemin

TPS jatkaa Cupissa – SB Vaasa kaatui selkein lukemin

TPS:n Cup-taival jatkuu puolivälieriin. Joukkue kohtasi sunnuntain 6.kierroksen ottelussa 2.divisioonassa pelaavan SB Vaasan. Isäntäjoukkue pelasi rohkeasti omiin vahvuuksiinsa uskoen, mutta TPS haki lopulta selkeän voiton lukemin 2-8 (0-4, 2-1, 0-3). 

TPS:n positiivisimmasta suorituksesta vastannut Tuomas Ojala oli iloinen onnistumisistaan.

“Voitto oli tänää ainut mikä merkitsi, ja se saatiin. Pelillisesti joukkueen esitys oli kaukana huippusuorituksesta. Etenkin toinen erä oli meille hyvin haastava ja Vaasa iskikin kahdesti erän alkuun. Saatiin kuitenkin tehtyä erän loppuun yksi uuni, joka auttoi saamaan pelin taas haltuumme. Loppu pelattiin fiksusti ja otettiin voitto mukaamme Turkuun. Henkilökohtaisesti pelaaminen tuntui hyvältä, ja sain pari maaliakin iskettyä. Aina hienoa päästä pelaamaan miesten pelejä ja onnistua!”

Päävalmentaja Janne Kainulainen piti TPS:n suoritusta ammattimaisena.

“Pari erää tänään ihan mukiinmenevää salibandyä ja kierros eteenpäin. Kunnia vastustajalle, että pelasivat hyvää salibandyä ja uskalsivat pelata omilla vahvuuksillaan, joiden kanssa olimme välistä ongelmissa. Hieno tapahtuma, jota olisi voinut nauttia vaikka 3x 20min.*” 

*(Toim.huom. Suomen Cup pelataan tällä kaudella kokeiluluontoisesti 3×15 minuutin peliajalla, sekä 2+15 kokoisella kokoonpanolla)

Juuso Alin oli matsin luotettavin
Tuomas Ojala valittiin matsin positiivisimmasta suorituksesta