TPS jahtaa sunnuntaina Kupittaalla kolmea pistettä – ”Täytyy pitää huoli, ettei anneta heille toivonkipinääkään”

TPS jahtaa sunnuntaina Kupittaalla kolmea pistettä – ”Täytyy pitää huoli, ettei anneta heille toivonkipinääkään”

Miesten F-liigan runkosarjan loppusuora pitää sisällään TPS:n kannalta edelleen kovia panoksia, kun F-liigapelit jatkuvat sunnuntaina Kupittaalla Welhoja vastaan. Kotietusijoitus puolivälieriin näyttää tällä hetkellä tukevalta, sillä kaksi peliä enemmän pelannut ja viidentenä majaileva Happee on jäänyt viiden pisteen päähän. TPS saalistaa kuitenkin edellään sijoilla 3. ja 2. tällä hetkellä olevia Nokian KrP:tä sekä Esport Oilersia – KrP on tällä hetkellä kolme pistettä edellä, mutta kaksi peliä enemmän pelanneena. Kakkossijaa hallussaan pitävä ja ottelun enemmän pelannut Oilers puolestaan on neljän pisteen karkumatkalla Tepsiin nähden.

TPS:n maalilla tälläkin kaudella Oskari Fäldenin kanssa varsin tasaiseen tahtiin pelivuoroja jakanut Olli Kuisma tietää, että suoraa putoamista vastaan taisteleva Welhot on vaarallinen vastustaja sunnuntaina.

– Welhot on piristynyt viime aikoina ja pelaa elintärkeitä pelejä sarjapaikkansa kannalta. Täytyy siis pitää huoli, ettei anneta heille toivonkipinääkään vieraspisteistä.

Kuisma itse on kohtuullisen hyvillä mielin oman pelaamisensa osalta.

Oma tekeminen on ollut koko kauden nousujohteista. Halutuilla osa-alueilla on otettu hyviä askelia eteenpäin ja koko ajan tulee lisää työkaluja ja sitä kautta helppoutta pelaamiseen.

Keskiviikkona varsin vakuuttavasti ErVin vieraana esiintynyt TPS alkaa tuttuun tapaansa löytämään kevättä kohden kovaa iskukykyä. Kuisma allekirjoittaa tämän.

– Jenginä peli näyttää hyvältä ja kauden mittaan mukaan on tuotu myös uusia juttuja ja monipuolisuutta. Kevättä kohti homma tuntuu myös henkisesti terävöityvän ja alkaa näkyä oikeanlaista tunnetta.

TPS:n helmikuun kunnon pääset katsastamaan kotisohvalta Ruutu+ -palvelun kautta.

TPS-Welhot su 14.2. klo 18.30