TPS ja Classic tarjoilivat uskomattoman näytöksen – Classic rankkareiden jälkeen voittoon ja finaaliin

TPS ja Classic tarjoilivat uskomattoman näytöksen – Classic rankkareiden jälkeen voittoon ja finaaliin

TPS pelaa tänä keväänä viime vuoden tapaan pronssimitaleista. Se löi kuitenkin kahdessa viimeisessä välieräottelussa tiskiin maksimaalisen haasteen hallitseville mestareille. 

TPS pelasi valtaosan ottelusta johtoasemassa. Kolmanteen erään lähtiessä kotijoukkue johti lukemin 4-2. Classic tuli kuitenkin maalin päähän ja lopulta vain neljä sekuntia ennen päätössummeria tasoihin. Jatkoajalla kumpikaan ei hyvistä paikoista huolimatta osunut ja voittaja ratkaistiin rangaistuslaukauksilla. Niissä sankariksi nousi Classicin maalivahti Lassi Toriseva, joka torjui kaikki neljä TPS:n yritystä. 

TPS:n päävalmentaja Santeri Raatarila oli silmin nähden takki tyhjänä ottelun jälkeen.

“On tää urheilu melkoista. Tänäänkin tuli koettua tunteita varsin laajalla skaalalla.”

“Vaikka meidän kohtalona olikin tänään olla se häviävä osapuoli ja sarjan katketessa päällimmäisenä onkin tietysti pettymys, niin siitä huolimatta on kuitenkin pakko nostaa jalustalle ja arvostaa sitä taistelua ja venymistä, jolla ollaan tänä keväänä vedetty. Tuolla on koppi täynnä kyllä sellaisia taistelijoita ja tänäänkin mentiin aivan sinne limiteille”, Raatarila totesi. 

Pronssiottelu pelataan viikon päästä perjantaina Espoossa Oilersia vastaan. 

“Haluan joukkueen puolesta kiittää kotiyleisöä tuesta. Nyt puhallellaan hetki ja sen jälkeen isketään tämän kauden viimeiset mehut viimeiseen jäljellä olevaan peliin. Jos on jotain voitettavaa, niin TPS haluaa sen ehdottomasti voittaa.”