TPS ja Classic iskevät keväältä maistuvassa huippuottelussa yhteen – “Lähetetään manselaiset etsimään lähintä siipiweikkojen ravintolaa”

TPS ja Classic iskevät keväältä maistuvassa huippuottelussa yhteen – “Lähetetään manselaiset etsimään lähintä siipiweikkojen ravintolaa”

Perjantain TPS-Happee -ottelun siirtyessä maaliskuun alkuun, mustavalkoinen joukkue on päässyt keskittymään hyvissä ajoin ensi viikon keskiviikko-iltana siintävään Classic-kotiotteluun. Kun samaan aikaan näyttää siltä, että katsojarajoitukset vihdoin hellittävät, koko TPS-yhteisö on valmiina iskemään parastaan kaukalossa ja toivottamaan yleisön toden teolla tervetulleeksi takaisin!

TPS ja Classic ovat kohdanneet kauden aikana kolmesti – kerran harjoituspelissä, kerran F-liigassa ja lisäksi Cupin välieräottelussa. Tosipelien osalta TPS onnistui kukistamaan Classicin Bläk Boksissa rangaistuslaukausten jälkeen – Cupin välierässä, tiukan kamppailun päätteeksi Classic selvitti tiensä Cupin loppuotteluun. Syksyn F-liigakohtaaminen joukkueiden kesken tarjosi paikan päällä aivan uskomattoman intensiivisen kamppailun. Saman teki Cupin välierä, mutta tuolloin mahdollisuus kokemukseen oli vain TV-ruudun välityksellä. Keskiviikkona isketään Kupittaalla ja odotusarvo ottelun laadussa on todella korkealla. 

TPS-kapteeni Miko Kailiala tietää haasteen kovuuden, mutta näkee pelin pitkän kevään kannalta juuri oikeanlaisena haasteena joukkueelle. 

“Classic on edelleen kaikkien meidän muiden silmissä se ”team to beat” ja on siistiä taas päästä mittaamaan missä mennään ennen kevään tosipelejä. Kaverin tähtisikermä lienee tuttu monelle ei laji-ihmisellekkin, joten toivon että keskiviikon huippukamppailua saapuukin seuraamaan kauden ennätysyleisö. Teitä me tarvitsemme! Pyrimme kentällä antamaan rahalle vastinetta ja lähettämään manselaiset kotimatkalle tyhjin käsin etsimään lähintä siipiweikkojen ravintolaa.”

Jos odotetaan Kailialalta joukkojen johtamista ja tehoja hyökkäyspäässä, puolustuksessa suureen rooliin nousee kyky voittaa kovat kaksinkamppailut ja syödä Classicin maajoukkuetähtiä vilisevältä ryhmältä tila ja happi pois. Tälle kaudelle paluun TPS-paitaan tehnyt Olli Laine kantaa tästä suurta vastuuta.

“Vaikea kuvailla sanoin kuinka paljon yleisö tuo lisää arvoa otteluihin! Tarvitsemme teitä! Yritetään yhdessä pistää parasta pöytään”, paaluttaa Laine ja toivoo kuudetta kenttäpelaajaa katsomoihin. 

”Tarvitsemme teitä!” – Olli Lainee haluaa keskiviikon huippuotteluun häkin täyteen. Kuva Anssi Koskinen

Kevätaurinko pilkottaa myös korona-arjessa – “Jatkamme omaa vastuullista toimintaamme”

Jo kaksi vuotta kestänyt korona-aika on syönyt valtavasti urheiluseurojen resursseja ja mahdollisuuksia tehdä omaa työtään ja tarjota ihmisille elämyksiä ja sisältöä omaan arkeen. Kevätauringon jo ajoittain pilkahtaessa, valoa on alkanut näkyä myös urheiluseurojen ja tapahtuma-alan toimijoille. TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio jos joku tietää minkälainen savotta kaksi viimeistä vuotta on ollut.

“Kulttuuri- ja tapahtuma-ala on ottanut aika pahasti osumaa viime vuosina, kuten moni muukin toimija. Nyt meillä on kuitenkin sauma vaikuttaa. Mennään ulos syömään, käydään nauttimassa liveurheilusta ja -musiikista – nautitaan elämästä olosuhteet huomioiden.” 

”Nautitaan liveurheilusta”, toteaa TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio – mallia näyttää Tero Töyrylä. Kuva Anssi Koskinen

Rajoitusten hellittäessä, TPS Salibandy jatkaa omaa vastuullista toimintaansa niin kentällä, kentän laidalla kuin katsomoissakin.

“Tapahtumajärjestäjät ovat kantaneet omaa korttaan kekoon, eli tapahtumat ovat jo pitkään olleet erittäin vastuullisesti järjestettyjä ja turvallisia – samalla teemalla jatkamme edelleen.

Keskiviikkona tarjolla F-liigan kärkikamppailu, kaukalossa kaksi ehkä Suomen parasta joukkuetta, mutta taatusti Suomen paras Seura. Siihen otteluisäntä Rajupaja heittää vielä vähän omaa osaamistaan valojen osalta, niin luvassa on taatusti viihdyttävä paketti Kupittaalla – erittäin vahva suositus keskiviikon matsille!”

TPS-Classic ke 16.2. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli

Otteluliput Tiketistä