TPS ja adidas monivuotiseen yhteistyöhön

TPS ja adidas monivuotiseen yhteistyöhön

adidas tulee olemaan TPS Salibandyn virallinen vaatemerkki tulevien vuosien ajan. Sopimus koskee kaikkia TPS Salibandyn joukkueita aina junioreista edustusjoukkueisiin.

adidas Suomi Oy:n seurakaupasta vastaava Eero Karhu on luonnollisesti erittäin innoissaan tulevasta yhteistyöstä TPS:n kanssa.

– Olemme erittäin innoissamme monivuotisesta yhteistyösopimuksesta TPS Salibandyn kanssa. TPS on meille täydellinen kumppani niin urheilullisesti kuin imagollisestikin mitattuna. Seuran edustusjoukkueet taistelevat niistä kirkkaimmista sijoista ja vahva junioritoiminta tukee tätä menestyksen reseptiä.

Kahden perinteisen ja tyylikkään brändin yhteistyö tulee muodostamaan näyttävän ja vahvan liiton.

– Perinteikäs TPS-logo ja ikoniset kolme raitaa muodostavat vahvan liiton sekä näyttävän ulkoasun tekstiilimallistoon, Karhu toteaa.

TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Toni Aution on helppo yhtyä ylistäviin kommentteihin.

– Ei paljon ikonisempaa yhteistyötä voisi olla kuin adidaksen kolmiraidat ja mustavalkoinen TPS eli tämän kanssa on hienoa lähteä meidän 25-vuotisjuhlakautta ja kohta häämöttävää emoseuran 100-vuotisjuhlakautta kohti.

Vahva kolmikantayhteistyö varustetoimittajan ja Intersport Hansan kanssa jatkuu.

– Uuteen yhteistyöhön adidaksen kanssa oli helppoa lähteä, kun tuttu kumppani Intersport Hansa jatkaa edelleen kanssamme vahvassa kolmikantayhteistyössä, Autio kommentoi.