TPS iski finaalit tasoihin täydessä Palloiluhallissa – Edessä todellinen superfinaali

TPS iski finaalit tasoihin täydessä Palloiluhallissa – Edessä todellinen superfinaali

TPS teki sen, mitä piti ja iski finaalisarjan tasoihin. Ratkaiseva seitsemäs finaali pelataan perjantaina Hakametsässä.

Lähes täpötäysi Palloiluhalli pääsi testaamaan äänijänteitään nopeasti, kun Peteris Trekse iski pallon maaliverkkoihin neljän minuutin pelaamisen jälkeen. Avauserä tarjosi kotiyleisölle finaaleihin sopivia otteita ja suuria tunteita, mutta lisämaaleja ei ensimmäisen kaksikymppisen aikana nähty.

Toisessa erässä maalipaikkoja nähtiin kentän molemmissa päissä, mutta vasta erän puolivälissä liki 2500-päinen yleisö pääsi jälleen huutamaan sydämensä kyllyydestä, kun Trekse iski illan toisensa. TPS jatkoi kovalla sykkeellä ja kolme minuuttia myöhemmin Olli Laine iski taululle 3-0 ja nosti kädet kohti kattoa. KrP onnistui kuitenkin kaventamaan vain hetkeä myöhemmin ja toiselle tauolle lähdettiin 3-1 -lukemissa.

Päätöserässä nähtiin tiukkaa taistelua kentän molemmissa päissä ja tunteet olivat suuria. Hyvistä paikoista huolimatta seuraavaa maalia saatiin kuitenkin odotella reilut 13 minuuttia, mutta lopulta Tuomas Ojala räjäytti Palloiluhallin jälleen huutomyrskyyn. KrP lähti ottelun lopussa hakemaan kavennusta ilman maalivahtia ja reilut kaksi minuuttia ennen loppua se tässä onnistuikin. TPS pääsi lopussa vielä kokeilemaan lisäosumaa rankkarista, mutta lopputulokseksi jäi 4-2.

TPS:n maalilla erinomaisesti pelannut Oskari Fälden torjui 13 kertaa.

”Meillä on ollut tässä kokoajan sellainen rauha joukkueen tekemisessä. Ollaan nähty tulosten taakse ja tiedetty, että napsitaan kyllä tarvittavat voitot erä kerrallaan. Perjantaina jatketaan Hakametsässä.”

-Santeri Raatarila, päävalmentaja

TPS P10 järjestää fanimatkan ratkaisevaan finaaliin. Katso tiedot alta ja tule mukaan!