TPS hakemaan kotietua takaisin – “Paljon jäi kiukkua sunnuntaita varten”

TPS hakemaan kotietua takaisin – “Paljon jäi kiukkua sunnuntaita varten”

SPV oli odotetun hankala vastustaja, kun puolivälierä TPS:n ja seinäjokelaisten kesken käynnistyi perjantaina Kupittaalla. TPS karkasi ottelussa Juuso Forsmanin kahdella maalilla 2-0 johtoon, mutta SPV kiri kolmoserässä tasoihin ja iski jatkoajalla rangaistuslaukauksesta ensimmäisen pelin ratkaisun. 

Muutamassa ottelussa runkosarjan lopulla vähemmällä vastuulla esiintynyt Juuso Forsman avasi kamppailun ykköskentän vasemmassa laidassa ja iskikin samalla kummatkin TPS-maalit. Forsmanin mukaan sunnuntaina ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen.

Taikatemppuja ei tarvitse tehdä. Jokainen laittaa paria napsua lisää peliin ja taistellaan entistä enemmän logon eteen. Jatketaan meidän fyysistä peliä ja naulataan pallot verkkoon hieman paremmalla tehokkuudella, niin kotietu haetaan varmuudella takaisin Turkuun.

Forsmanin pelissä ei pieni pelitauko pahasti näkynyt.

Tietysti tuntui hyvältä päästä taistelemaan jengin eteen kentän puolella. Kiva oli onnistua myös maalien muodossa, mutta paljon jäi kiukkua sunnuntaita varten. En kokenut, että pelitauko olisi tuntunut, sillä joka viikko tehdään treeneissä kyllä paljon töitä. Ennen kaikkea näen, että osoittaa meidän remmin laajuuden. Jokaisen rooli on tärkeä.

SPV-TPS su 7.3. klo 17.00