TPS hakee välieräsarjaa tasoihin – “Ei lähellekään meidän omaa parasta”

TPS hakee välieräsarjaa tasoihin – “Ei lähellekään meidän omaa parasta”

TPS repi väkisin itsensä toden teolla mukaan välieräsarjaan keskiviikkona. Jatkoaikavoitto teki joukkueelle erittäin hyvää, vaikkakin TPS-ryhmä totesi lähes yhdestä suusta sen, että parempaankin pystytään – ja pitää pystyä.

TPS:n kakkoskentän sentteri Waltteri Vesterinen iski itseään salibandykansan tietoisuuteen jo viime kaudella, kun hän ennakkoluulottomien otteidensa siivittämänä nappasi paikan pelaavasta kokoonpanosta. Tällä kaudella nuori mies on iskeny toden teolla läpi – runkosarjassa syntyi 26 pelissä tehot 16+11 ja pudotuspeleissä kahdeksassa ottelussa tähän mennessä tehot 2+4. Pisteitäkin olennaisempaa on, että Vesterinen on onnistunut esiintymään tasaisesti kahteen suuntaan. Mies itse on varsin tyytyväinen kauteen tähän mennessä, mutta katsoo, että parempaankin olisi pitänyt pystyä.

– Ihan hyvin mennyt tämä kausi. Nälkä kasvaa kuitenkin syödessä niin sanotusti, joten uskon että enemmänkin olisi voinut antaa joukkueelle. Kokonaisvaltaisesti tuntuu, että olen mennyt eteenpäin ja liigan vauhti tuntuu hyvältä.

Menossa olevista pudotuspeleistä Vesterinen löytää niinikään petrattavaa koko joukkueelta.

– Välillä ollut todella hyvä pöhinä joukkueessa, mutta joissain peleissä tuntuu että se tarvittava draivi on kadonnut johonkin. Ei olla pelattu niillä jutuilla, missä tiedetään, että ollaan parhaita.

– Keskiviikon peli oli meiltä välieräsarjan osalta selvästi ehjin, mutta ei lähellekään meidän omaa parasta. Kun luotetaan omaan juttuun siellä kentällä ja uskalletaan pelata omalla tasolla, parannetaan varmuudella, paaluttaa Vesterinen.

TPS-Oilers pe 26.3. klo 18.30