TPS hakee avausvoittoa – ”Tärkeää, että löydämme joukkueena yhteisen voittavan tunnetilan”

TPS hakee avausvoittoa – ”Tärkeää, että löydämme joukkueena yhteisen voittavan tunnetilan”

Maanantaina alkanut Classicin ja TPS:n välinen välieräsarja siirtyy Turkuun ja Kupittaalle, kun joukkueet iskevät toistamiseen yhteen, nyt TPS:n kotikentällä. TPS-leirissä on välieräavausta arvioitu yhteistuumin epäonnistuneeksi startiksi ja joukkue haluaa palata omalle tasolleen kotikentällään.

TPS:n Janne Hoikkanen osui avauspelissä kertaalleen todellisella pudotuspelimaalilla, mutta TPS:n esitykseen hänkään ei ollut tyytyväinen.

”Maanantaina epäonnistuttiin joukkueena peliin valmistautumisessa, ennen kaikkea ei onnistuttu virittäytymään sellaiseen psyykkiseen mielentilaan jossa voittavia asioita tulisi selkärangasta. Peli meni pusertamiseksi ja tehtiin paljon huonoja ja liian nopeita valintoja”

Keskiviikon kotiavauksen osalta Hoikkanen on kuitenkin luottavainen.

”Pitkä sarja tulossa ja tässä opitaan koko ajan vastustajasta lisää. Nytkin on jo opittu ja varmasti tehdään pieniä viilauksia omaan tekemiseen. Ennen kaikkea tärkeää, että löydämme joukkueena yhteisen voittavan tunnetilan. Uskon, että siihen päästään kyllä Kupittaalla hienon kotiyleisön avustuksella.”

TPS-Classic ke 6.4. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli

Liput ennakkoon Tiketistä.

Kuva: Esa Takalo