Torstaina luvassa huippukamppailu – TPS ja Nokia tarjoavat viihdettä välipäivien ohjelmistoon

Torstaina luvassa huippukamppailu – TPS ja Nokia tarjoavat viihdettä välipäivien ohjelmistoon

Joulun pyhät alkavat olla takanapäin ja niinpä myös Miesten Salibandyliiga palaa tauoltaan huomenna torstaina, kun TPS isännöi Kupittaan Palloiluhallilla Nokian KrPtä klo 18:30 alkaen. Kyseessä on joukkueiden toinen kohtaaminen tällä kaudella ja panosta ei kamppailusta tule puuttumaan. Ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä vienyt TPS hamuaa tiukasti vielä sarjan kärkipaikkoja kohti, kun taas hieman nahkean startin liigan ottanut Nokia haluaa jatkaa hyvää virettään ja napata vielä paikan kotietuun oikeuttavien sijoitusten puolelta. Kun mukaan lisätään viime viikolla 900 pisteen rajan rikkonut Henri Johansson, nuori supertähti Joona Rantala sekä viime ottelussa hurjaan maalivireeseen yltänyt Miko Kailiala, ei torstailta tule jännitettävää puuttumaan.

Viime kaudella pronssia napanneet nokialaiset aloittivat uuden kautensa vaisusti ja joukkue kärsi useamman tappion heti alkumetreillä. Jarmo Härmän luotsaaman joukkueen kurssi kääntyi kuitenkin lokakuussa ja sen jälkeen tuttu hurlumhei-salibandy palasi ryhmän tunnusmerkiksi ja Nokia onkin napannut useita kovia päänahkoja sarjan ensimmäisen puolikkaan aikana kaataen vieraskentällä muun muassa Classicin sekä SPV:n. Joukkueesta löytyy paljon hyökkäysvoimaa ja tähtipelaajien takaa turkulaisyleisölle seurattavaa riittää vaikkapa KrP:n kolmosviisikosta, jota johtaa TPS:n paidasta tuttu Emil Eklund.

TPS palasi maajoukkuetauolta tehokkaasti ja se nappasi kaksi rutiinivoittoa LASBista sekä Kooveesta. Joukkue palasi harjoituskentälle pyhien jälkeen tapaninpäivänä ja koko ryhmä tiedostaa, että pelaamisen täytyy olla yhtä tehokasta myös seuraavissa kamppailuissa mikäli hyvä vire halutaan säilyttää ja viedä myös vuoden 2019 puolelle. ”Me saadaan nyt kaksi loistavaa mittaria vastaamme, kun Nokia ja SPV kohdataan muutaman päivän sisään. Torstaina täytyy olla henkisesti valmis ja pelata oman identiteetin mukaan, jotta pystytään saamaan hyvä tulos mukaan. Vastassa on joukkue joka kyllä käyttää meidän huolimattomuuden taatusti hyväkseen jos sellaiseen annetaan mahdollisuus. Nyt tarvitaan myös kotiyleisöltä kaikki mahdollinen tuki, jotta saadaan lentävä lähtö tiukalle loppuviikon rypistykselle, päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kertoi ennen keskiviikon harjoitusta.

Torstain ottelu alkaa siis klo 18:30 Kupittaan Palloiluhallilla, tervetuloa kannustamaan TPS voittoon!

To 27.12. klo 18:30 TPS – Nokian KrP / Torstain otteluinfo:

– Voit hankkia pääsylippusi ennakkoon edullisesti www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

– Löydät ottelutapahtuman myös Facebookista, liity mukaan!

– Lipunmyynti hallilla käynnistyy klo 17:30.

– Hallin anniskelualue Lemminkäisenkadun puoleisessa päätykatsomossa.

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet Lemminkäisen kadun puoleisen päädyn vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

– Lisää lippujen hinnoista sekä kausilippuvihkoista täältä!

– Kupittaan Palloiluhallin pysäköintikartta alla: