Tiivis TPS-viikonloppu edessä! 

Tiivis TPS-viikonloppu edessä! 

TPS:n aikuisjoukkueiden superviikko huipentuu viikonloppuna, kun edustusjoukkueet ovat tulessa kolmesti ja lisäksi M3 pelaa Suomen Cupin aluefinaalissa pokaalista. 

Naisten todella intensiivinen runkosarjan loppu jatkuu tuplakotipelillä, joista tosin lauantainen SSRA-ottelu pelataan yhteistyöseura SBS Wirmon kotikulmilla, HaNi-hallin hienoissa puitteissa. Joukkueella on keskiviikon runsasmaalinen (10-6) vierasvoitto Kooveesta takataskussa, mutta jo kahteentoista venynyttä voittoputkea halutaan jatkaa vielä pidemmäksi. 

TPS-SSRA la 19.2. klo 14.30, HaNi-halli LIPUT
TPS-Loisto su 20.2. klo 15.00, Kupittaan palloiluhalli LIPUT

Naisilla ohjelmassa tiukka kolmen ottelun viikko. Kuva Anssi Koskinen

Miesten hieno keskiviikon Classic-ottelu jätti tällä kertaa käteen vain Sisu-puukon, eikä se enää tässä kohtaa joukkuetta lämmitä. Sunnuntaina TPS halajaa takaisin voittokantaan, kun tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva OLS saapuu vierailulle. TPS:llä on kalavelkoja maksettavana syksyn kohtaamisesta, sillä tuolloin OLS oli tehokkaampi ja piti kolme pistettä Oulussa. Vastustajan riveissä nähdään myös TPS-paidasta tutut Juho Sorri sekä Olli Kinnunen. 

TPS-OLS su 20.2. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli LIPUT

Viikonlopun aloittaa arvo-ottelu, kun TPS M3 pelaa Suomen Cupin aluefinaalissa Jyväskyläläistä Luppoa vastaan. Mainiosti Cupissa esiintynyt joukkue halajaa päättää tämän vuoden “Cup-junansa” voittoon ja pokaalin nostoon.

TPS-Luppo la 19.2. klo 12.00, Leaf Areena 

Ottelustriimi Cupin aluefinaalista nähtävissä Solidsportin kautta.