Tepsin voittoputki jatkui Karhuja vastaan

Keskiviikko illassa nähtiin mustavalkoisten maalijuhla, kun se kohtasi Kupittaalla Karhut. TPS dominoi ottelun tapahtumia ja sai nollattua vastustajansa koko ottelun ajaksi. Loppulukemiksi 7-0 takonut TPS pidensi voittoputkeaan nyt jo kuuden ottelun mittaiseksi.

Ottelun alku mentiin hyvin tasaisissa merkeissä, vaikka TPS meni jo ottelun seitsemännellä minuutilla johto asemaan. Loppuerä oli molemmilta hieman tunnustelun omaista, vaikka maalipaikkoja kyllä nähtiin. Toisessa erässä alkoi turkulaisten laukaukset osumaan ja TPS siirtyikin jo 5-0 johtoasemaan, kun toista erää oli kulunut vajaat yhdeksän minuuttia. Näiden neljän osuman jälkeen ei ennen toista taukoa nähty enää lisäosumia.

Kolmannessa erässä maalinteon aloitti TPS hyökkääjistä Ville Hirvisuo, jonka ottelu oli hänelle liigassa jo kahdessadas. Hetkeä myöhemmin ottelun loppunumerot 7-0 laukoi Marius Suominen Jaakko Hautamäen syötöstä. Kaksi maalia illan pelissä tehnyt puolustaja Toni Salminen kertoi omat mietteensä pelin jälkeen.

”Tosiaan alkukauden yskivän startin jälkeen ollaan saatu oma peli aika hyvin näkyviin ja ketjut rullaamaan. Ollaan oltu pari peliä nyt putkeen heikkoja ensimmäisessä erässä ja se kyllä kostautuu kärkijengejä vastaan jos meno jatkuu samanlaisena. Kaksi viimeistä erää sitten taas molemmissa peleissä ollut oikeastaan juuri sitä mitä ollaan haluttu nähdä” TPS puolustaja kertoo.

”Huikeeta duunia joukkue tehnyt muutamaa alkukauden peliä lukuunottamatta. Pelejäkin kuitenkin sadellut aika tiuhaan tahtiin. Oma kausi alkanut ihan mukavasti ja en tiedä pitääkö tässä alkaa huolestumaan jos meikäläinen roikkuu joukkueen sisäisessä maalipörsissä kärjen tuntumassa”, Salminen vitsailee.