Tatu “Chef” Kanerviston paluu vahvistaa TPS:n takalinjoja Cup-välierän alla – “Aion nauttia joka hetkestä”

Tatu “Chef” Kanerviston paluu vahvistaa TPS:n takalinjoja Cup-välierän alla – “Aion nauttia joka hetkestä”

Viime kauden runkosarjan viimeisessä ottelussa loukkaantunut Tatu Kanervisto teki vahvan paluun voitokkaassa Indians-ottelussa. TPS:n takalinjojen ydinpelaajiin jo muutaman kauden kuulunut Kanervisto tuo oman panoksensa lisäksi TPS-valmennuksella reilusti lisää liikuteltavia palasia kokoonpanon rakentamiseen. Viikonloppuna pelataan kauden ensimmäiset todelliset arvo-ottelut, kun Suomen Cupin loppuhuipentuma pelataan Turussa. 

Kanerviston pitkä kuntoutusjakso kului pitkäjänteisen kuntoutustyön merkeissä. Kanervisto kiittelee vuolaasti tukenaan olleita tahoja.

“10 kuukautta tehtiin aika kovaa töitä, että päästiin takaisin kentällä ja nyt on fyysinen kunto aikalailla paras mitä se on koskaan ollut. Siitä iso kiitos Maria Valtaselle, Mikko Tuloselle ja Pohjola Sairaalalle.”

Paluuottelu loukkaantumisen jäljiltä toi hieman normaalia enemmän perhosia vatsaan, mutta Kanervisto sai nopeasti juonesta kiinni.

“Ennen paluumatsia korvien välissä kummitteli kaikenlaisia ajatuksia, mutta kun peli lähti käyntiin, nautin salibandyn pelaamisesta enemmän kuin koskaan ja pelikin luisti ihan mallikkaasti.” 

Classic tarjoaa kovan haasteen välierässä – TPS on valmis

Uudistunut Suomen Cup huipentuu tänä vuonna Kupittaan palloiluhallissa sekä miesten, että naisten välierillä ja finaaleilla. TPS iskee huipentumassa kahdella joukkueella, sillä myös naiset pelaavat välierissä – molemmilla on vastassa Classic. Kanervisto odottaa tapahtumaa malttamattomana. 

“Viikonlopun Cup-huipennus on harvinaista herkkua. Ei tuollaisia pelejä usein pääse pelaamaan, ja vielä Turussa. Yleisöä kun saisi vielä ottaa paikalle, niin olisi täydellistä”. 

Kovaan iskuun syksyn päätteeksi äitynyt TPS kohtaa Cupin välierässä sen kovimman mahdollisen haasteen, eli hallitsevan Suomen mestarin ja tutusti liigan piikkipaikkaa hallussaan pitävän Classicin. Kanervisto lähtee TPS-ryhmän kanssa arvo-otteluun luottavaisena.

“Välierässä odottaa kova haaste, niin kuin kuuluukin. Ollaan aika mukavassa vireessä ja vastustajankin pitäisi olla ihan laadukas. Hyvä salibandymatsi on tiedossa. Itse aion ainakin nauttia joka hetkestä”, Kanervisto päättää.

Loppuhuipentuman ohjelma:

Perjantai 7.1.

klo 17.45 Classic – TPS (miesten 1. välierä) (TV2 klo 18)
klo 21 SPV – O2-Jyväskylä (miesten 2. välierä) (Yle Areena)

Lauantai 8.1.

klo 12 PSS – EräViikingit (naisten 1. välierä) (Yle Areena)
klo 15.30 Classic – TPS (naisten 2. välierä) (Yle Areena)
klo 19 Miesten finaali (TV2)

Sunnuntai 9.1.

klo 19 Naisten finaali (TV2)

Ottelut pelataan koronarajoitusten takia tyhjille katsomoille. YLE seuraa loppuhuipentumaa vahvasti!