Tappiot Champions Cupin avausotteluista – ”Kupittaalla jatketaan”

Tappiot Champions Cupin avausotteluista – ”Kupittaalla jatketaan”

TPS aloitti Champions Cupin ottelunsa kahdella tappiolla, kun Falun kaatoi miehet ja Pixbo naiset. Toiset osaottelut pelataan ensi viikonloppuna Kupittaan palloiluhallissa.

Miehet aloittivat päivän ottelut Suomen aikaa kello kahdelta. Ottelun puoliväliin lukemat tulostaululla pysyivät tasaisina, mutta sen jälkeen Falun iski taululle maaleja reipasta tahtia. Loppulukemat 12-5 eivät jättäneet seliteltävää, mutta jatkoon menijä ratkaistaan vasta Kupittaalla.

Päävalmentaja Perttu Kytöhongan mietteet.

-Avauserä oli heikointa Tepsiä tällä kaudella. Jäätiin tosi kauas siitä mihin pystytään. Formaatti on onneksi sellainen, että tappion suuruudella ei ole merkitystä. Ollaan vasta puolivälissä ja parannamme reilusti kun Kupittaalla jatketaan.

Naisten ottelussa kotijoukkue Pixbo siirtyi 3-0 -johtoon, mutta TPS nousi Henrika Maikolan ja Laura Rantasen maaleilla maalin päähän. Toisessa erossa ruotsalaiset kuitenkin rokottivat kovalla kädellä, eikä TPS pystynyt vastaamaan samalla mitalla. Loppulukemat olivat 13-6.

Päävalmentaja Aki Vilanderin mietteet ottelun jälkeen.

-Numerot ovat varmasti oikeutetut. Vastustaja oli odotetun kova ja haaste oli iso. Pixbon hyökkäyspeli oli organisoitu erittäin hyvin. Meidän pitää miettiä ensi viikon pelin taktista lähestymistä ihan eri tavalla. Silloin pitää valmentajana onnistua. Aika urakka edessä, mutta teemme parhaamme ja löydämme hyvät asiat. Avauserässä löytyi rohkeutta, liikettä, kovuutta ja halua mennä eteenpäin ja saimme hyviä tilanteita. Nyt vaan vastustaja oli erittäin kova. Nyt on viikko aikaa opiskella ja saada tulosta kotona.

Champions Cup jatkuu tulevana viikonloppuna lauantaina tulessa ovat naiset, sunnuntaina miehet.

Voit ostaa lippusi osoitteesta tiketti.fi/tps