Super Cup: Naisille voitto – Miehille tappio

Super Cup: Naisille voitto – Miehille tappio

Tallinnassa pelattu Super Cup toi mustavalkoisille voiton ja tappion.

Päivän aloittanut naisten ottelu Olivia Pietilän iskiessä ensimmäisen osuman. SB-Pro tasoitti ottelun, mutta Laura Rantanen ja Ina Leminen veivät mustavalkoiset kahden maalin johtoon. Pro nousi maalin päähän ja tauolle lähdettiin 3-2 -tilanteessa. Rantasen toisella osumalla ero oli jälleen kaksi maalia, mutta SB-Pro nousi jälleen maalin pääsen. Meri-Helmi Höynälän ja Milla Nordlundin maaleilla päätöserään lähdettiin kuitenkin kolmen maalin johdossa. Nordlund osui päätöserässä vielä toistamiseen ja Eerika Koski iski mustavalkoisten kahdeksannen maalin. Ottelun loppuhetkillä nähtiin keskustelua herättänyt hetki, kun Noora Vuorela näytti jo pysäyttäneen pallon maaliviivalle, mutta tuomaristo näki koko pallon ylittäneen maaliviivan.

8-4 -osuma jäi ottelun viimeiseksi ja naiset pääsivät juhlimaan toista peräkkäistä Super Cupin voittoa.

 

Miesten ottelussa nähtiin tappio, kun Classic nappasi 2-7 -voiton. TPS onnistui luomaan hyviä hyökkäyksiä läpi avauserän, mutta Classic iski erän ainoat maalit ja tauolle mentiin 0-2 -lukemissa. Toisessa erässä Classic siirtyi kolmen maalin karkumatkalle, mutta Tuomas Ojala iski mustavalkoisten ensimmäisen osuman ja kavensi ottelun lukemiin 1-3. Päätöserässä Classic iski kaksi seuraavaa osumaa ja karkasi neljän maalin johtoon. Aleksi Ahokas sytytti toivonkipinän 2-5 -kavennuksella, mutta vastustaja osui vielä kahdesti Palloseuran hakiessa kavennuksia ilman maalivahtia.

 

TPS:n ottelut jatkuvat ensi viikolla kun F-liiga käynnistyy. Naiset pelaavat ensimmäisen kotiottelunsa 18.8. ja miehet 20.8.

Voit ostaa lippusi osoitteesta tiketti.fi/tps