Matsi-info: TPS-Happee, ke 17.11. 18.30

Matsi-info: TPS-Happee, ke 17.11. 18.30

TPS:n miesten edustusjoukkue kamppailee keskiviikkona 17. marraskuuta Kupittaan Palloiluhallissa pääsystä Suomen Cupin finaalitapahtumaan eli neljän parhaan joukkoon.

Ratkaisevassa Suomen Cupin puolivälieräottelussaan TPS kohtaa Happeen. Lipunmyynti ainoastaan ennakkoon. Otteluun pääsee Tiketin kautta ostettavalla 6,50 euron ennakkolipulla, miesten kausikortilla, Seurakortilla tai miesten ja naisten Tuplakausikortilla.

Yli 16-vuotiaat tarvitsevat otteluun pääsylipun lisäksi 1) KORONAPASSIN ja 2) henkilöllisyystodistuksen. Alta löydät tarkemmin lisätietoa koronapassikäytännöstä.

<< Osta ennakkoliput tästä >>


TPS-otteluissa vaaditaan koronapassi ja henkilöllisyystodistus yli 16-vuotiailta

Lounais-Suomen Avin tuoreen päätöksen mukaisesti yli 50 hengen yleisötilaisuuksiin kohdistuu rajoituksia 16. joulukuuta asti. TPS Salibandy ottaa koronapassin käyttöön salibandyn F-liigan ja Suomen Cupin kotiotteluissa Kupittaan Palloiluhallissa. Tällä toimenpiteellä pyritään mahdollistamaan turvallinen ja vastuullinen ottelutapahtuma TPS:n kotiotteluissa jatkossakin.

Koronapassi tarkistetaan Kupittaan Palloiluhallin kaikilla sisäänkäynneillä. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta ehdimme tekemään tarvittavat tarkastukset ennen halliin pääsyä.

Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu kolmesta osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:

  • koronarokotustodistus (vähintään 2 rokoteannosta) TAI
  • testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos max. 72 h aiemmin) TAI
  • todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta

Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus. Koronapassin voit näyttää puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai printattuna paperille. Pelkkä QR-koodin näyttäminen ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä.

Passia voidaan vaatia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Tulethan otteluun hieman totuttua aikaisemmin, jotta ehdimme tekemään tarvittavat tarkastukset ennen ottelua.

Tiivistetysti, jos olet yli 16-vuotias, niin otathan koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen mukaan.


Muut käytännönohjeet matsitapahtumaan

TPS:n ottelutapahtumissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. 17. marraskuuta alkaen TPS:n edustusjoukkueiden kotiotteluissa on otettu käyttöön koronapassi. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus vaaditaan yli 16-vuotiailta.

Koronapassin käyttöönotolla ja vain ennakkolipunmyynnillä tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille sekä tarvittaessa helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

Lipunmyynti

Lipunmyynti TPS:n miesten otteluihin tapahtuu AINOASTAAN ennakkoon Tiketin kautta eli hallilla ei ole valitettavasti enää lipunmyyntiä. Ostathan siis lipun ennakkoon Tiketistä. Huomioithan, että koronarajoitusten vuoksi lippuja on myynnissä erittäin rajallinen määrä eli hankithan lippusi ajoissa.

<< Osta ennakkolippusi tästä >>

Lipun voit hankkia myös Tiketin puhelinpalvelun kautta 0600-1-1616 (ma–pe 9–19, la-su 11–19, 1,78 € / min. + pvm) tai Turussa asioimalla esimerkiksi 8 Raita (Yliopistonkatu 9 a, ma 12:00 – 18:00, ti – pe 11:00 – 19:00, la 11:00 – 17:00) tai Stockmann Turku (Yliopistonkatu 22, 3 krs., ma – pe 10:00-20:00, la 10:00-19:00, su 12:00-18:00).

Kulku ja katsomolohkot

Kupittaan Palloiluhalli on jaettu kahteen lohkoon – OIKEA LOHKO eli 1B (vaihtoaitioiden puoli) ja VASEN LOHKO eli 2B (vaihtoaitioita vastapäätä). Kulku omaan katsomolohkoon tapahtuu pääsisäänkäynniltä. Molemmissa lohkoissa on omat WC-tilat ja kioskipalvelut, liikkuminen lohkojen välillä ei ole mahdollista. Huom. koronapassin myötä osasta rajoitteista voidaan luopua ottelukohtaisesti.

Ottelussa ei vaihdeta hyökkäyssuuntaa erien välillä eli TPS hyökkää kaksi kertaa Joukahaisenkadun puolesta päätyä kohti.

Pysäköinti ja liikenneyhteydet

Kupittaan palloiluhallin lähistöltä löytyy rutkasti pysäköintipaikkoja niin Lemminkäisenkadun kuin Joukahaisenkadun varrelta, mutta tämän lisäksi arkisin klo 16.00 jälkeen tai viikonloppuisin käytettävissä on ilman erillistä maksua mm. Triviumin rakennuksen takana oleva pysäköintitalo.

Fölin busseilla pääsee kulkemaan melko vaivattomasti Kupittaan Palloiluhallille. Katso Fölin sivuilta itsellesi paras reittiehdotus. Kupittaan Rautatieasema sijaitsee kävelymatkan päässä Kupittaan Palloiluhallilta.

Turvallisesti matsiin!

  • Vältäthän lähikontakteja muiden kuin oman seurueesi jäsenten välillä
  • Suositamme vahvasti kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumissa!
  • Tulethan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana!
  • Tulethan ajoissa paikalle ja pyri huomioimaan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (2 metriä) muihin.
  • Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Huolehdithan muutenkin hyvästä käsihygieniasta.

Lataa Koronavilkku-sovellus puhelimeesi

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

Hanki Google Play -palvelusta tai lataa App Storesta.